Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανέτοιμος ΑΟΛ για ντέρμπι…

- Advertisement -
Ο σημερινός ΑΟΛ δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το

ντέρμπι με τον Πέλοπα και η ήττα ήρθε τελικά με 1-2 στο 94΄.

Αυτό που έμεινε σαν πίκρα είναι ακόμη ένας τραυματισμός ποδοσφαιριστή της ομάδας του Λουτρακίου και όπως όλα δείχνουν, ο Τσούμπας θα τεθεί εκτός ομάδας για το υπόλοιπο της χρονιάς με ρίξη χιαστών.
Ο σημερινός αγώνας ήτανε επισοδειακός και στο 19΄  ο Μαυρέλης κάνει τη λάθος πάσα, ο Μπαλτζής βγαίνει μόνος του απέναντι στο Βουρνάζο που τον ανατρέπει. Ο Βουτσινάς έχει καλύψει το τέρμα, αλλά ο διαιτητής δίνει πέναλτι και αποβάλει τον Βουρνάζο.
21ο λεπτό, ο Βουτσινάς γίνεται αναγκαστική αλλαγή για να μπει ο Παναγιωτόπουλος. Ο Βράκας εκτελεί το πέναλτι και ο Παναγιωτόπολος αποκρούει.
Στο 24ο λεπτό γκολ για τον Πέλοπα. Ο Μπαλτζής φεύγει από ελγχόμενη θέση οφσάιντ και σκοράρει. Αμέσως τρεχει προκλητικά στην κερκίδα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα οι απρεπείς χειρονομίες του να του στοιχίσουν την αποβολή από το παιχνίδι.
Στο 70΄ ο ΑΟΛ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Μαυρέλη και ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου το γκολ για τον ΑΟΛ, αυτό ήρθε στο 94΄ για τον Πέλοπα όμως.
Ενδεκάδα Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ Βουρναζος, Χατζηνικολής, Παινέσης, Βουτσινάς, Μαυρέλης, Τσούμπας, Αντωνίου, Νάστος, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Τσουμάνης. Στον πάγκο οι Γεώργας, Παπαμετζελόπουλος, Γκαρμίρης,Παναγιωτόπουλος,Τσατσόπουλος,Σακελαρίου,Γεώργαρης
Ενδεκάδα Πέλοπα Κιάτου Γκιζας, Βρακας, Ροθωνης, Στασινόπουλος Δ., Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Στασινόπουλος Π.,Μιχαλόπουλος, Μπαλτζής, Λιλιός, Χουσελάς. Στον πάγκο Πετρόπουλος, Σέγκας, Τόλιας, Χασανμπέλι, Μανιώτης, Μουρτζάκης, Παπαβασιλείου



- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog