Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προπηλάκισαν τον Πρωτόπαπα στο Κολωνάκι

- Advertisement -

Θύμα της λαϊκής δυσαρέσκειας έπεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

Την ώρα που ο κ. Πρωτόππαπας γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, καθήμενος δίπλα στη τζαμαρία, έγινε αντιληπτός από ομάδα νεαρών, οι οποίοι άρχιζαν να του επιτίθενται φραστικά.
Ήταν την ώρα που η μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είχε αποκλείσει το πολιτικό γραφείο του Δ. Ρέππα στην οδό Σούτσου στο Κολωνάκι και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν εκεί για το μεσημεριανό γεύμα του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο έφθασαν και αστυνομικές δυνάμεις αλλά δεν δόθηκε έκταση στο γεγονός.
*newsbomb

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΔΙΟΤΕΛΗΣ,ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ,ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΑΡΙ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ,ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΧΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΧΑΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΛΕΓΩ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ "κύριε" πρωτοπαππα.

  2. τους ειδαμε και στη γειτονια μας τους συνδικαλιστες… στο μεγαλομαγαζο της πολης εχουνε καλα λαμογακια, που κοιτανε την παρτη τους και το συναφακι τους και τον κυκλο που τους συντηρει και κατα τα αλλα, δεν πατανε και ποτε για δουλεια και κααααααθονται τα κοπροσκυλα, εκτος απο καμια Κυριακη που μπαινουν μεσα για την προπαγανδα τους και επειδη η κυριακατικη εργασια επιδοτειται… οχι ολοι, να ξηγιομαστε, αλλα το ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο των συνδικαλιστων στο μεγαλομαγαζο ειναι ετσι ακριβως. και το ξερει ολη η πολη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog