Μπήκε το τριώδιο και αποφάσισαν οι ειδήμονες  πολιτικοί μας να φροντίσουν για
μας και να μας διευκολύνουν όλους μας καταναλωτές και μαγαζάτορες., για το καλό μας δηλαδή!!
Άμα λέει,  από 1 Απριλίου  2011  ένας πολίτης , ιδιώτης  όχι επιχειρηματίας, έχει   3000 ευρω στη τσέπη  και πάει σε ένα μαγαζί για ψώνια, απαγορεύεται να ψωνίσει.

Δηλαδή ο μαγαζάτορας στην σημερινή περίοδο οικονομικής κρίσης πρέπει να του απαγορεύσει να ψωνίσει.

 Απαγορεύεται από τον νόμο πώς να το κάνουμε  βγήκε και υπουργική απόφαση!!!.

Πως λέγαμε δηλαδή μέχρι σήμερα ότι ο « μαγαζάτορας κυνηγάει τον πελάτη με το καμάκι », τώρα θα πρέπει να τον κυνηγάει πραγματικά με το καμάκι για να τον διώξει από το μαγαζί του, αν αυτός επιμένει να του δώσει μετρητά.

Γιατί? Κατά τους «φωστήρες» μας  κάνει φοροδιαφυγή και ο μαγαζάτορας και ο ιδιώτης.

Τι πρέπει να κάνω  ρωτάει  ο φοβισμένος ιδιώτης που ακούει εφορία και τρέμει?

Να πας στην τράπεζα λένε οι «φωστήρες » και να βγάλεις πιστωτική κάρτα και μετά να πας με την πιστωτική κάρτα να ψωνίσεις στο μαγαζί!!
Α!! έχεις και εναλλακτική λύση !!. Μπορείς με τις καταθέσεις σου που έχεις στην τράπεζα να βγάλεις τραπεζική επιταγή και να πληρώσεις με αυτή.
Έχεις και τρίτη λύση !!! Να του κάνεις έμβασμα προκαταβολικά . Η ψώνισε πρώτα και μετά κάνε έμβασμα!!!!

Α!! ωραίο αυτό το τελευταίο,  αλλά δεν θα πρέπει να είναι χαζός ο μαγαζάτορας για να με αφήσει να ψωνίσω και μετά άμα θελήσω να τον πληρώσω????

Και αν είναι κλειστά οι τράπεζες  ή είναι ένας ανήμπορος  άνθρωπος τι κάνω εγώ, ρωτά ο μαγαζάτορας τώρα?
-Ε τότε και μόνο τότε θα πάρεις τα χρήματα εσύ και θα τα πας στην τράπεζα να τα καταθέσεις για λογαριασμό του πελάτη , αφού γράψεις στο χαρτί της κατάθεσης όλο το ιστορικό.
Και αν μου δώσει γραμμάτιο τι κάνω ξανά ρωτά ο μαγαζάτορας?
-Ε , τότε όταν εξοφληθεί το γραμμάτιο  θα κάνεις πάλι το ίδιο, θα πάρεις τα χρήματα εσύ και θα τα πας στην τράπεζα να τα καταθέσεις για λογαριασμό του πελάτη , αφού γράψεις στο χαρτί της κατάθεσης όλο το ιστορικό.

Τέλος επειδή λένε ότι  μας αγαπάνε τόσο πολύ, από του χρόνου 01 Γενάρη του 2012 το ποσό των 3000 κατεβαίνει στα 1500 ευρω

Τελικά θέλει πολύ ιδιοφυΐα αυτή η πολιτική.

Αυτά που αναφέρω είναι σοβαρά, δεν είναι αστεία!

Υ.Γ.  Δήμαρχε φρόντισε να βάλεις αυτούς τους «φωστήρες» στην καρναβαλική επιτροπή. Προλαβαίνεις!! Μη χάσεις τέτοια κελεπούρια. Θα έχεις σίγουρη επιτυχία στο καρναβάλι.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ -ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
Blogger Δημοσιευσε το οπως ειναι.