Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Personal trainer με ένα “κλικ”!

- Advertisement -

Θέλεις κι εσύ έναν personal trainer όπως οι σταρ; Το διαδίκτυο στον προσφέρει…Όλοι οι σταρ έχουν personal trainer. Θέλεις κι εσύ, αλλά δεν στο επιτρέπουν τα οικονομικά σου. Κι εδώ έρχεται να διορθώσει την “αδικία” το διαδίκτυο, μέσω του οποίου μπορείς να απολαύσεις κι εσύ τα προνόμια ενός σταρ.

Ο γυμναστής της Madonna ή της Gwynneth Paltrow είναι μόλις ένα “κλικ” μακριά. Το ίδιο και η Χριστίνα Πάζιου ή ο Επαμεινώνδας Κώνστας -αν δεν θέλεις να μπερδευτείς με τις ξένες γλώσσες. Εσύ βρίσκεσαι σπίτι σου, έχεις μπροστά τον υπολογιστή σου και απολαμβάνεις την προσωπική σου γυμναστική. Αμέ!

Valerie Waters
Το όνομά της κρύβεται πίσω από κάθε Hollywood Star που σέβεται τον εαυτό του. Και κυρίως το σώμα του! Έχει αναλάβει μεταξύ άλλων την Madonna, την Jennifer Garner, την Jennifer Lopez και την Charlize Theron. Από σήμερα μπορεί να είναι και η δική σου personal trainer.

Μπες στην προσωπική της σελίδα στο Internet και συμπλήρωσε την ειδική φόρμα κάνοντας κλικ εδώ. Η Valerie θα σου ζητήσει πληροφορίες και κάποιες φωτογρταφίες. Με βάση τα στοιχεία που θα της δώσεις θα ετοιμάσει ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες. Σε λίγες ημέρες θα έχεις στο σπίτι σου ένα DVD με το πρόγραμμα. Είναι σαν να έχεις την ίδια δίπλα σου, η οποία και σε βοηθά βήμα-βήμα στην προσπάθειά σου να φτάσεις το στόχο σου.

Χριστίνα Πάζιου
Τι θα έλεγες αν η Χριστίνα Πάζιου γινόταν προσωπικός σου γυμναστής με το πάτημα ενός κουμπιού; Το μόνο που πρέπει να έχεις είναι έναν υπολογιστή και σύνδεση στον Internet. Κάτι που υποθέτω πως έχεις για να διαβάζεις το TLIFE. “Όσο επιπλέον βάρος και να έχετε, ό, τι ηλικία και να είστε, ό, τι μέθοδο γυμναστικής έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, ξεχάστε τα όλα!” εξηγεί η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου. 

Ενεργοποίησε την υπηρεσία συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα που θα βρεις στο προσωπικό site της Χριστίνα κάνοντας “κλικ” εδώ. Η Χριστίνα και η ομάδα της θα σου ζητήσουν κάποια περισσότερα στοιχεία με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου.

Θα λάβεις λοιπόν στον υπολογιστή σου ένα μηνιαίο πρόγραμμα ασκήσεων με φωτογραφίες, ακριβείς οδηγίες που αν τις ακολουθήσεις θα εκτελέσεις σωστά τις ασκήσεις. Φυσικά, μπορείς να επικοινωνείς με την ίδια τη Χριστίνα για οποιαδήποτε απορία έχεις, σχετικά με την εκτέλεση των ασκήσεων, αλλά και για τυχόν διευκρινίσεις.

Στη συνέχεια, οι συνδρομητές στο e-personal training θα μπορούν να παρακολουθήσουν on line ζωντανές συνδέσεις, ειδικά φτιαγμένα βίντεο και πολλές άλλες λειτουργίες που θα εμπλουτίσουν την εφαρμογή όσο περνά ο καιρός.

“Έτσι θα αναπληρώνεται σε σημαντικό βαθμό η έλλειψη της φυσικής μου παρουσίας και μαζί θα φτάσουμε στα αποτελέσματα που ονειρεύεστε για το σώμα σας. Τώρα δεν έχουμε δικαιολογίες για να μη γυμναζόμαστε” τονίζει η Χριστίνα Πάζιου.

Tracy Anderson
Άλλη μια γυμνάστρια που το όνομά της έχει συνδεθεί με μερικές από τις μεγαλύτερες star του Hollywood. Ανάμεσα στις γυναίκες που την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια για τη σιλουέτα τους είναι η Gwynneth Paltrow, η Jessica Simpson και η Kate Hudson.

Μπες στο site της κάνοντας κλικ εδώ και παράγγειλε το ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής που έχει ονομάσει Metamorphosis. Ένα σετ από 9 DVD που θα σε οδηγήσουν στη μεταμόρφωση του σώματός σου. Φυσικά η Tracy υπόσχεται να είναι εκεί για εσένα. Με την παραγγελία του προγράμματος γίνεσαι αυτόματα μέλος της “Κοινότητας” της Tracy Anderson. Εκεί μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις με όλους όσοι ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα, αλλά και να στείλεις τις απορίες σου στην ίδια την Tracy που θα βρίσκεται εκεί για να λύσει όλες σου τις απορίες.

Επαμεινώνδας Κώνστας
Ο personal trainer σου έχει δείξει αρκετές ασκήσεις για τέλειο σώμα μέσα από το TLIFE. Μπορείς να τον “χρήσεις” λοιπόν προσωπικό σου γυμναστή, απλά και μόνο κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν είναι απαραίτητο να μετατρέψεις το σαλόνι σου σε γυμναστήριο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα στρωματάκι και ίσως κάποια βαράκια. “Θα μείνεις έκπληκτη με το τι μπορείς να κάνεις με αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι και να γυμναστείς αποτελεσματικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχεις την διάθεση, την όρεξη και την υπομονή για να σου τα δείξω!” επισημαίνει ο Επαμεινώνδας Κώνστας.

Α, φυσικά θα χρειαστείς και τον υπολογιστή σου και μια web κάμερα! Κάθε σύνδεση γίνεται ατομικά αλλά μπορείς να γυμναστείς και παρέα με την κολλητή σου. Η εξάσκηση μπορεί να γίνει και ανά 2 άτομα.

Ο personal trainer θα είναι εκεί για να καταγράφει και την πρόοδό σου. Εκτός από απλές ασκήσεις με βαράκια, αλλά και άλλες που εκμεταλλεύονται το βάρος του σώματος, το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει διατάσεις τύπου Yoga, Pilates, Αερόβια άσκηση κτλ. Εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι πως ο γυμναστής επικεντρώνει σε εσένα και τις δικές σου ανάγκες.

πηγή : tlife.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog