Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κλειστή η κάμερα για λίγο στο Δ.Σ. του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -
Σεβόμενοι την πρόταση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και με την σύμφωνη γνώμη των μελών του Δ.Σ. μας ζητήθηκε να κλείσουμε την κάμερα.Ελπίζουμε σε λίγο να μας αφήσουν να ξανασυνδεθούμε
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς για λόγους δεοντολογίας δεν μπορούμε να σας αναφέρουμε. Ζητάμε πραγματικά συγγνώμη, αλλά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που εμείς θέλουμε να τηρήσουμε. Όποιος μπορεί να καταλάβει, καταλαβαίνει…

  2. Μολις βρισκουν τα σκουρα κλεινουν τις καμερες . Απλα δεν βγαιναν τα κουκια . Αποδυκνειεται αλλη μια φορα ποσο προετοιμασμενα και υπευθυνα φερνουν τα θεματα στο ΔΣ. Φαντασθειται ουτε απο τους δικους τους συμβουλους δεν παιρνουν την γνωμη προκειμενου να μην εκτειθονται.Παρ ολα αυτα την πατησαν αφου δεν υπολογισαν σωστα ποιοι δικαιουντο ψηφου που πιθανον θα τους επετρεπε να περασουν το θεμα ……..Ν Η Π Ι Α Γ Ω Γ Ε Ι Ο…………………….

  3. Μάλλον θα έκλεισε η κάμερα για να συζητηθεί κάποιο ευαίσθητο θέμα που αφορούσε συμπολίτη μας…εντάξει λογικό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να τηρήται κάποια εχεμύθια.

  4. Για μια ακόμη φορά επαληθεύεται ότι η νέα δημοτική αρχή δεν μπορεί να διαχειριστεί τα σοβαρά γεγονότα.
    Ρώταγε ο Δήμαρχος τον Δ/ντη της ΔΕΥΑΛΠ, αν το θέμα σχετικά με τα βοθρολύμματα μπορεί να πάρει αναβολή, δεν γνώριζε ότι δεν μπορεί?? ή μόλις έκανε την διαπίστωση ότι δεν του έβγαιναν οι ψήφοι έκανε πίσω?? υποτιμούν την νοημοσύνη μας??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog