Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πήραν το φέρετρο με το νεκρό φίλο τους στο γήπεδο .

- Advertisement -

Ο Cristopher Alexander Jácome Sanguino, ένας 17χρονος Κολομβιανός οπαδός της Cucuta Deportivo, δολοφονήθηκε καθώς έπαιζε ποδόσφαιρο στην γειτονιά του. Το σοκ για την τοπική κοινωνία ήταν μεγάλο. Οι φίλοι τον είδαν να φεύγει τόσο δραματικά από τη ζωή την ώρα που ήταν μαζί του και μοιράζονταν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο.

Την περασμένη Κυριακή, επέλεξαν να τον τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο.
Πήραν το άψυχο σώμα του φίλου τους μέσα στο φέρετρο στο οποίο λίγο αργότερα θάφτηκε και το έβαλαν μέσα στην έδρα της ομάδας, το γήπεδο General Santander στον αγώνα εναντίον της Envigado. Δεν έγινε γνωστό αν αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του νεαρού 17χρονου.
Ο 17χρονος ήταν φανατικός οπαδός της Cucuta Deportivo και μέλος μιας σκληροπυρηνικής οργάνωσης οπαδών, της Barra del Indio, γνωστής σε όλη την Κολομβία για την επιθετική στάση της στις κερκίδες των γηπέδων. Η αστυνομία είπε ότι ο φόνος του νεαρού δεν είχε με το ποδόσφαιρο και πως αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών από εγκληματικές δραστηριότητες.
Αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός ότι ένα πτώμα μέσα σε φέρετρο πέρασε μέσα στις κερκίδες του γηπέδου και είπαν ότι ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν το πώς ακριβώς συνέβη αυτό.
Σε αυτό το σημείο, ίσως θα έπρεπε να κλείσουμε με ακόμα ένα ευχολόγιο για να μην ζήσουμε τέτοιες στιγμές στην χώρα μας. Αλλά οι ανεγκέφαλοι των γηπέδων, αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι που εξακολουθούν να κάνουν όλα όσα βλέπουμε συχνά-πυκνά εντός και εκτός γηπέδων, δεν μας επιτρέπουν να σκεφτούμε έτσι. Σε αυτή την περίπτωση, η δύναμη της εικόνας στα βίντεο που ακολουθούν, ίσως να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά από κάθε άλλο μέτρο πρόληψης της βίας στο ποδόσφαιρο…
πηγή : newstoday.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog