Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας”.

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 31η Μαρτίου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. Προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Παντοπωλείου – Κατεψυγμένων προϊόντων – Πρατηρίου Γάλακτος, Ζαχαροπλαστικής και Άρτου – Κάβα Ποτών, της κ. ΘΩΔΗ ΜΑΡΙΑΣ του Βασιλείου, επί της οδού Διδασκαλοπούλου, στην Περαχώρα .
  1. Προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Καφενείου ( με τεχνικά ψυχαγωγικά παίγνια και ιντερνετ), κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΡΙΒΥΖΑΔΑΚΗ του Κων/νου, επί των οδών Νοταρά και Ελ. Βενιζέλου 48, στο Λουτράκι .
  1. Προέγκριση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Πώλησης Ειδών Καραμελοποιίας-σοκολατοποιίας-χαρτικά κλπ. εντός καταστήματος ψιλικών, κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΑΚΑ του Δημοσθένη, επί της οδού Κουντουριώτη 5 ,στο Λουτράκι
Κοινοποίηση:                                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ. Δ. Κ
……………………………………
……………………………………
…………………………………...
ΜΠΑΚΟΣ Γεώργιος
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καημενε Μπακο που σε καταντησε η νεα δημοτικη αρχη . Απο γιαπις μεγαλομανατζερ να παιρνεις αποφασεις για προεγκριση αδειας λειτουργιας καταστηματων . Για τα σοβαρα οπως η προγραμματικη για τα λυμματα σε αγνοησαν ως τοπικο συμβουλιο και οχι μονον αυτο δεν θα σου επετρεπαν να ψηφισεις ως εκ του νομου ειχες δικαιωμα .Τουλαχιστον κοιταξε να βολευτεις με την επιτροπη τουρισμου που τοσο ντορο κανεις μπας και παραξεις πολιτικη για τον τοπο σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog