Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ .ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

- Advertisement -

Παντού ακρίβεια. Λουκέτα. Ανεργία απίστευτη. Κιόμως. Η Κυβέρνηση, στις 10.10.2009 ανακοίνωνε, πως το επίπεδο τιμών στη χώρα μας, είναι τουλάχιστον 10% παραπάνω από αυτό που πρέπει. Οι τιμές επομένως θα πέσουν. Ένα χρόνο δε αργότερα, στις 13-10-2010, η Κυβέρνηση επαναλάμβανε, πως στην Ελλάδα, οι πολυεθνικές επιχειρήσεις πωλούν τα προϊόντα τους υπερτιμολογημένα κατά τουλάχιστον 20-30%. Και οι τιμές συνεπώς θα πέσουν.
Σήμερα ; Ψίχουλα οι φράσεις της βγαίνουν απ το στόμα. Δεν υπάρχει θέση για την αλήθεια. Όλα όσα έλεγε αποδεικνύονται λόγια, τραβηγμένα απ το παλάτι της φαντασίας της. Κουβέντες, που δεν καταφέρνουν καν να περάσουν την πόρτα της πραγματικότητας. Οι αυξήσεις τιμών και η ύφεση στην αγορά σφραγίζουν 225.000 χιλ.επιχειρήσεις (περίπου μία στις τέσσερις ! ). Συνδέονται δε με απώλεια 320.000 περίπου θέσεων απασχόλησης !
 Άραγε, πότε και με ποια μέτρα θα αντιμετωπίσει η Πολιτεία αυτή την θλιβερή κατάσταση ; Ο καιρός της φαίνεται σαν μια θάλασσα δίχως βάθος. Σαν μια θάλασσα άδεια. Με όλα τα νερά της σχεδόν εξαφανισμένα 
 του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog