Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Αστυνομικός Διευθυντής-Ταξίαρχος Χ. Μουρελάτος στους Αγ. Θεοδώρους

- Advertisement -

Πολύ καλά λόγια έχουμε ακούσει για τον ταξίαρχο και από το βίντεο και όσα λέει διακρίνουμε έναν έξυπνο και ικανό αστυνομικό διευθυντή.Διαβεβαίωσε τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων ότι δεν θα κλείσει το αστυνομικό τμήμα.Μακάρι να πετύχει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

βίντεο από e-istos.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλες οι δημοσιες σχεσεις, αλλα απο αποτελεσματα τι γινετε ? Τμημα υπαρχει και ισως παραμεινει στην πολη για παντα, αλλα οι κλεφτες κανουν παρτυ. Οι πολιτες πρεπει να κανουν την δουλεια της Αστυνομιας ? Η καραμελα του εθελοντισμου θα τραβηξει για πολυ ακομη ? Ειναι της μοδας, να βασιζωμαστε στον εθελοντισμο ? Την δικη μου δουλεια, γιατι δεν την κανει ενας εθελοντης και εγω να καθωμε και απλως να παιρνω το μισθο μου ? Εχουμε τραλλαθει εντελως ?

  2. αυτη ηταν εκδηλωση του εμπορικου συλογου?για να μην τρελαθουμε τελικα.το τοπικο συμβουλιο και οι αντιδημαρχοι γιατι δεν προσκληθηκαν?καλα για την αντιπολιτευση σε ολα τα επιπεδα στους αγιους την εχετε γραμμενη.μπραβο σας δημοκρατες της κολεκτηβοπιοισης.ΒΟΜΒ

  3. 10.33….ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΤΑΝ((ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ) ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ(ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ)ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ….ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!

  4. 2:46 μηπως χρειαζεσε οφθαλμιατρο?ο προεδρος της τοπικης δημοτικης κοινοτητας παρευρισκετο επειδη ειχε δωση το χωρο και το γνωριζε ο κ.Σταματης επειδη ειναι καταστηματαρχης οι υπολοιποι γνωριζαν? υποδεχθηκε τον γενικο αστυνομικο διευθηντη του νομου ποιος?για να σοβαρευτουμε λιγο.ΒΟΜΒ.

  5. DISTIXOS I FILARMONIKI TON AG.THEODORON ESVISE(DEN IPARXI PIA)DEN MAS STILAN APO LOYTRAKI NA TON IPODEXTOYME ..TI NA KANOYME?!..TON IPODEXTIKE O k ASTERIS,PIRAME K GLIKA,TIA ALO 8ELETE?..LITOTITA PAIDIA,LITOTITA!..SEMNA!

  6. ΣΤΟΝ 3.11….Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.???…Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ??? …Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ……ΑΠΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ …ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…….((ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ))…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog