Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η χώρα, του ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε!

- Advertisement -

Δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν το γεγονός, ότι κάποιος δήθεν μεγαλοπαράγοντας που στηρίζεται στο όνομα που με κόπο έχει φτιάξει ο πατέρας του, το χρησιμοποιεί, “διά πάσαν νόσον”.


Πληροφορηθήκαμε όπως οι περισσότεροι άλλωστε, ότι ο υιός Γιαννακόπουλος, συνοδεία φουσκωτών, που αποτελεί προέκταση της μαγκιάς κάποιων, εισέβαλλε στα γραφεία της αθλητικής ιστοσελίδας Gazzetta.gr, και τα έκανε γης μαδιάμ.
Ο λόγος; Ούτε που μας απασχολεί. Θίχτηκε από δημοσιεύματα; Και; Δεν υπάρχουν δικαστήρια να αποδοθεί δικαιοσύνη; Μήπως ο γιος Γιαννακόπουλου, νομίζει ότι ζει κάποιους αιώνες πίσω, κάπου στην άγρια δύση και επιβάλλει το νόμο του κάου-μπόι;
Αλλά δεν θα ρίξω φταίξιμο στον ίδιο. Όπως δεν θα ρίξω φταίξιμο και σε όλους αυτούς τους μεγαλοπαράγοντες του τόπου, που με τα χρήματά τους ελέγχουν πρώτα το σύστημα, για να μπορούν ύστερα να συμπεριφέρονται σαν τον Καίσαρα, που ανεβοκατεβάζει το δάχτυλο, αποφασίζοντας, ποιος θα ζήσει και ποιος θα γίνει τροφή στα λιοντάρια!
Το φταίξιμο, είναι αποκλειστικά στο σινάφι των δημοσιογράφων. Που δεν έχουν τ άντερα, να γράψουν αυτά που βλέπουν, αυτά που ακούν, αυτά που πρέπει. Κι όταν βρίσκεται κάποιος να γράψει μερικές αλήθειες(καλή ώρα το gazzetta), απειλούνται από παράγοντες και παραγοντίσκους, νομίζοντας ότι οι ίδιοι είναι υπεράνω του νόμου.
Το γεγονός λοιπόν είναι πραγματικό. Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που το περιέγραψαν δεν είναι όλοι τρελοί για να φτιάξουν ένα παραμύθι επειδή έχουν προηγούμενα με τον Γιαννακόπουλο. Θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε.
Κάποτε η Νένα Χρονοπούλου, κυνηγούσε στο κτίριο του Σκάι τον διευθυντή του, επειδή είχε βγάλει λεπτομέρειες από τους τσακωμούς της με τον Θέμη Αδαμαντίδη.
Όλοι θιγμένοι είναι και αντί να ψάξουν το δίκιο τους βάση του Συντάγματος, αναζητούν τρόπους πιο…μάγκικους και ίσως πιο αποτελεσματικούς.
Κι αναρωτιέμαι, εισαγγελέας, που άκουσε ότι έγινε ντου σε ένα γραφείο, δεν μπορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα;
Δηλαδή τι πρέπει να συμβεί; Να γίνει κανένα κακό, για να βγουν κατ αρχήν κάποιοι διαπλεκόμενοι να καταδικάσουν ένα απαράδεκτο περιστατικό; Η ΕΣΗΕΑ; Πού είναι; Τι πρέπει να γίνει; Καλέσατε κύριοι της Ένωσης τους υπευθύνους του πόρταλ να μάθετε τι συνέβη; Ούτε μια ανακοίνωση;
Αλλά είπαμε. Τα ΜΜΕ, προβάλλουν ως πρότυπα το λάιφ στάιλ των σταρ, γηπέδων, καλλιτεχνών, πολιτικών και προστατεύονται όλοι αυτοί, λες και είναι άνθρωποι που δεν θα πάρουν ότι κι οι υπόλοιποι στο τέρμα της ζωής τους.
Η δημόσια συγνώμη και εξήγηση του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου για τις πράξεις του, είναι τουλάχιστον αναγκαία.
Αυτή θα είναι η μαγκιά. Να παραδέχεσαι το λάθος σου.
Όλα τ άλλα είναι δήθεν επίδειξη ανόητης δύναμης και γραφικότητας!
Αλλά αυτό συμβαίνει στην χώρα του…ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;
*newstoday.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μερικοί είμαστε Παναθηνα'ι'κοί εκ πεποιθήσεως..μερικοί κληρονομικώ δικαίωμα..και να είχαν κάνει ,έστω και ένα από αυτά που έχουν κάνει οι πρόγονοι τους…τα σκαμπίλια από τον Radja,τα ξέχασες γρήγορα,Δημητράκη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog