Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πίκρα στο 94΄……

- Advertisement -

Με την πικρή γεύση της ισοπαλίας έφυγε σήμερα
ο ΑΟΛ από το γήπεδο του Αία Παραλίας Ασπροπύργου, αφού ισοφαρίστηκε στο 94΄ και αμέσως ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα. Ένα αποτέλεσμα που τον απομάκρυνε 6 ολόκληρους βαθμούς από την σωτηρία της ομάδας, που μπορούν όμως να μειωθούν σε 3 αν την επόμενη Κυριακή κερδίσει την Χαλκίδα στο Θώδειο. Και από τον αγώνα αυτόν και μετά θέλει μόνο νίκες με Δρέπανο εκτός και Παναυπλιακό εντός, τουλάχιστον μέχρι το ταξίδι στη Δάφνη Ερυθρών. 
Ο σημερινός αγώνας ήταν η πρώτη επίσημη του κου Γιάννη Νούλα στον πάγκο του ΑΟΛ, μετά την απομάκρυνση του κου Πετρινιώτη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.



Το φιλμ του αγώνα:
Πολλές φάσεις κυρίως στο τελευταίο 30ωρο. Μικρό γήπεδο, κάθε εκτέλεση φάουλ έφερνε τη μπάλα μέσα στα αντίπαλα καρέ.
7 Τσουμάνης μέσα από περιοχή σουτ στην αγκαλιά τερματοφύλακα.
34 Γύρισμα Αντωνίου πλασέ Χρυσαφίδη άουτ.
51 Διαδοχικά σουτ Φωτίου και Τσουλακίδης από το ύψος του πέναλτι διώχνουν οι Αντωνίου και Χατζηνικολής.
62 Φάουλ Τριανταφυλλίδη εκτός περιοχής λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παναγιωτόπουλου
63 Σέντρα Τσάτσου κεφαλιά ψαράκι Αντωνίου στην αγκαλιά Δρόσου
64 Κούρσα και γύρισμα από Δημαράκη, ο Αντωνίου σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής  με τον Κοράκη Λ. την τελευταία στιγμή να βάζει την κόντρα και η μπάλα να φεύγει κόρνερ εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
66 Σουτ Χρυσαφίδη εκτός περιοχής δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.
69 Διαγώνιο σουτ Φωτίου άουτ.
78 Διαγώνιο πλασέ Γεώργα πάνω από δοκάρι
81 Σέντρα Νάστου , καρφωτή κεφαλιά Αντωνίου άουτ.
83 Ατομική ενέργεια Αντωνίου σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στην αγκαλιά Δρόσου ενώ δίπλα του περίμεναν αμαρκάριστοι οι Χρυσαφίδης και Γεώργας.
84 Κεφαλιά Κοράκη Λ. στην αγκαλιά Παναγιωτόπουλου.
85 Καρφωτή κεφαλιά Χρυσαφίδη στην αγκαλιά Δρόσου
86 Γύρισμα του Δημαράκη πλασέ του Χρυσαφίδη μέσα από τη μικρή περιοχή άουτ.


Τα ΓΚΟΛ του σημερινού αγώνα:
30′ Αντωνίου και Τσουμάνης παίζουν το ”1-2” με τον τελευταίο απέναντι από τον Δρόσο στο ύψος της μικρής περιοχής να ανατρέπεται από πίσω από τον Παπαδόπουλο. Ο αμυντικός του Αίαντα θα αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι θα εκτελέσει ο Χρυσαφίδης κάνοντας το 0-1.
79′ Η άμυνα των οράνιε “κοιμάται”.Γρήγορη εκτέλεση φάουλ στα πλάγια του Φωτίου που πασάρει στον Καρόλι που με διαγώνιο σουτ ισοφαρίζει.
88′ Φάουλ από τα πλάγια του Αντωνίου, ο Δρόσος με γροθιές θα διώξει έξω από την περιοχή όπου ο Νάστος με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 1-2.
94′ Ο Τσουλακίδης θα γυρίσει έξω από την περιοχή και θα σουτάρει. Η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει στο βάθος της εστίας.

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Δρόσος,Τσατίδης,Παπαδοπουλος,Κοράκης Λ.,Πλακάς,Χαραλαμπόπουλος,Καρόλι,Μήνος (46′ Τσουλακίδης),Κοράκης Ι. (57′ Φωτίου),Τριανταφυλλίδης,Σπυρίδης

Π.Α.Ο Λουτράκι
Παναγιωτόπουλος,Χατζηνικολής,Παινέσης (68′ Γεώργας),Δημαράκης,Σακελλαρίου,Τσάτσος,Αντωνίου (90′ Βουτσινάς),Τσουμάνης (80′ Τσατσόπουλος),Χρυσαφίδης,Νάστος,Γκαρμίρης

www.aoloutraki.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog