Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παίζουμε στοίχημα με τον Τάκη Παρασκευόπουλο

- Advertisement -

ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΜΕ 5 ΣΤΑ 8 ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝ ΧΑΜΕΝΟ,ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!

ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ…ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Χ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ.

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ2 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ,ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΟΛΑ.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΑΛΑΓΑ 2 ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΕΡΙ Η ΛΕΒΑΝΤΕ ΑΛΛΑ…ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Η ΜΑΛΑΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,Η ΛΕΒΑΝΤΕ ΨΙΛΟΑΔΙΑΦΟΡΗ,ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ Η ΜΑΛΑΓΑ ΑΡΑ…

ΜΟΛΝΤΕ-ΤΡΟΜΣΟ 1 ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΜΟΛΝΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  Υ.Γ.ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ BLOG ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ BARTENDERS,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Κερκυρα το χ δεν καθετε, το ματσακι ή ασσος θα κατσει ή διπλο. Ολος ο κοσμος το εχει παιξει χ και τα λαμογια οι μπουκ δεν εχουν ορεξη να πληρωσουν. Νομιζω πως ο ασσος βολευει και τους 2 δορυφορους των Γαυρων. Η Κερκυρα χριαζετε τους ποντους, ενω ο Πανιωνιος θα εχει και αλλες ευκαιρειες για να τους μαζεψει. Μια χαρα την εχει τακτοποιησει τη φετινη σεζον ο Θειος Βαγγελης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog