Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Σκότωσαν τον Λαζαρίδη για 300.000 ευρώ”

- Advertisement -

Δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη μίλησε η μητέρα του, Μαρία, σε πρόσφατη συνέντευξή της κάνοντας λόγο για συμβόλαιο θανάτου χιλιάδων ευρώ.

 «Τηλεφωνικά με είχαν ενημερώσει ανώνυμα λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του παιδιού μου ότι για να τον βγάλουν από τη μέση τους πλήρωσαν 300.000 ευρώ. Αυτό ήταν δηλαδή ο θάνατος του παιδιού μου; Ένα πληρωμένο συμβόλαιο; Γιατί Θεέ μου; Ποιοι είχαν βάλει στο μάτι τον Μπάμπη μου;», είπε η Μαρία Λαζαρίδη στην Espresso της Κυριακής.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως μετά το θάνατο του γιου της δεχόταν συχνά τηλεφωνήματα από ανθρώπους της νύχτας οι οποίοι της έλεγαν για πληρωμένους εκτελεστές.

«Εκείνη την περίοδο επικοινωνούσε μαζί μας κόσμος και μας έλεγε διάφορα για πληρωμένα συμβόλαια θανάτου και δεν ξέραμε τι να πιστέψουμε. Περιμέναμε να μάθουμε κάποια πράγματα μέσα από τις αστυνομικές έρευνες.

Εύχομαι να αποδειχτούν όλα αυτά που μαθαίνω σήμερα και να βρεθούν οι δολοφόνοι του, ώστε η ψυχή του παιδιού μου να ηρεμήσει και να αναπαυτεί πλέον εκεί που βρίσκεται», προσέθεσε.
*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog