Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Παπανδρέου – Σόρος! – Τον είδε στο γραφείο του στη Βουλή!

- Advertisement -

Ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην παγκόσμια οικονομία, ο άνθρωπος που ανεβάζει και κατεβάζει οικονομίες, ο άνθρωπος που πέρυσι τέτοια εποχή είχε προβλέψει την χρεοκοπία μας, πέρασε σήμερα το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου.

Μια ώρα κράτησε η συνάντηση Παπανδρέου – Σόρος. Προς το τέλος της συνάντησης στην “παρέα” προστέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα ξεκίνησε από την παγκόσμια οικονομία, πήγε στην Ευρώπη και κατέληξε στην Ελλάδα. Επίσης, αυτό που συζητηθηκε ήταν και οι εξελίξεις στην Βόρεια Αφρική.

‘Ολες οι πλευρές ξεκαθαρίζουν οτι δεν τέθηκε κανένα θέμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους και ο κ. Σόρος από την πλευρά του αναγνώρισε τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει η χώρα μας.

Ο Τζώρτζ Σόρος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και μιλώντας σε εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, είπε τα καλύτερα για την Ελλάδα και τα χειρότερα για την Γερμανία.

‘Οπως είπε, μιλώντας σε ένα ακροατήριο επιχειρηματιών, πολιτικών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και πρέσβεων, είπε οτι η Ελλάδα θα σωθεί πάσει θυσία γιατί το θέλουν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων ο κ.Σόρος είπε οτι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην Ευρώπη γιατί υπάρχει έλλειμμα πολιτικής ηγεσίας και έλλειψη θεσμών για την αντιμετώπιση των κρίσεων.

Εμφανίστηκε λάβρος κατά της Γερμανίας λέγοντας οτι δείχνει άγνοια της ιστορίας. Είπε επίσης οτι στέκεται στο πλευρό των χωρών που έχουν πρόβλημα και αναφερόμενος στις ΗΠΑ έγινε πολύ συγκεκριμένος.

Είπε, οτι οι ΗΠΑ θέλουν να στηρίξουν την Ελλαδα. “Η κυβέρνηση (administration) Ομπάμα θελει να σωθεί η Ελλαδα
η ευρωπη πρεπει να ειναι ενιαια και οχι ενα κλάμπ πλούσιων χωρών.
*newsit.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε ουστ από δω με τα χαλκευμένα ρεπορτάζ (newsit.gr). Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Σόρος είναι και φιλλέληνας και πολύ στενοχωριέται με αυτά που περνάμε από τους "κακούς" Γερμανούς. Ο άνθρωπος που μαζί με 10-20 άλλους επενδύουν (δημιουργόντας κατ' αρχήν) στην δυστυχία των λαών. Ο δικός μας τώρα πρωθυποργός με τον άλλον τον υπουργό των οικονομικών, λόγο τσίπα δεν έχουν, να προσδοκούν (sic) λύσεις (sic-sic) από τα διεθνή αρπακτικά? Η μήπως ………?

  2. Τι ζητάει ο άνθρωπος που το 1993 τάβαλε με το νόμισμα της
    Αγγλίας και μέσα σε 12 ώρες κέρδισε 2 δις δολάρια και η Αγγλία αναγκάστηκε να υποτιμήσει το νόμισμά της;;;
    Τι σ@#*α παζαρεύει με τον αρχινταβατζή πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού το αμερικανάκι;
    Ότι παζαρεύει και με τους απεσταλμένους του δικτάτορα Καντάφι;
    Βρε λεβέντες του πασόκ για αυτό τον ψηφίσατε;;;
    Πείτε του να πάει να βρεί κανά βράχο να γκρεμιστεί.
    Ηλίας.

  3. Μήπως στο γραφείο του Τζέφρη ζήτησε κάνα ελληνικό οικόπεδο και στην συνέχεια με την παρουσία του Παπακωνσταντίνου και λίγο ρευστό για τις καλοκαιρινές διακοπές του στα Ελληνικά νησιά. Μην τρελαθούμε @@αρια μέντολες υποστηρικτής αυτός και τα αμερικανάκια

  4. 4,01 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΧΕΙΣ-ΤΟΧΕΙΣ……..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ 'Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ' ? ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ -ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ…..

  5. mia zoi kanete tous exipnomalakes ke me to diabolo na sinantithi ean prokite gia to kalo aftis tiw taleporimenis xoras ti prepi diladi na kani na pezi play stasion opos o megalos arhigos sas pou tin ekane otan ide ta skoura.

  6. Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς οτι ο Γιωργάκις συναντήθηκε με αυτό το κάθαρμα για τη σωτηρία της Ελλάδας;;;για να μη τρελλαθούμε τελικα.Ελεος.Ενάς Ελληνας πρωθυπουργός θα έπρεπε να χαραχτηρίσει τον Σόρρος ανεπιθύμιτο προσωπο και να του απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα… Αλλά Έλλην πρωθυπουργός όχι ο Τζέφρυ..Αν η μαριονέτα που έχουμε για πρωθυπουργό επιθυμούσε να σωθεί η χώρα δεν θα μας οδηγούσε με αντισυνταγματικό κιόλας τρόπο δέσμιους στο ΔΝΤ,ούτε θα συνομιλούσε με τέτοια καθάρματα..Ξυπνάτε γιατί άν δεν τους φάμε θα μας φάνε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog