Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο πανεπιστημιακός δάσκαλος του ΓΑΠ μιλάει για τον φοιτητή του.

- Advertisement -

Ο Richard D. Wolff για τον Παπανδρέου και προφανέστατα κατανοεί ότι απέτυχε να εμφυσήσει την ουσία της οικονομίας και μακροοικονομίας (sic-sic-sic)

Βy Γιάννης

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά το πρόβλημα λύνεται με απόλυτα απλούς τρόπους. Η πολιτική απόφαση λείπει συνειδητά. από τους μισθοφόρους υπάλληλους της παγκόσμιας τάξης του ΔΝΤ. Τώρα πια γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε, ΕΞΩ κατ' αρχήν από τα 2 μεγάλα κόματα (ή και από τα υπόλοιπα), η λύση θα φανεί μπροστά μας.

  2. Γιατί μήπως πιστεύει κανείς οτι δεν υπήρχε ή υπάρχει λύση στην κρίση που αντιμετωπίζουμε;…Λύσεις υπάρχουν και μάλιστα πολλές και απλές , απλώς κύριοι βιώνουμε τα αποτελέσματα της εσχάτης προδοσίας του Λαού μας και το ξεπούλημα της χώρας μας απο την ελίτ του πολιτικού συστήματος που έχουμε την ''τιμή'' να μας κυβερνάει.
    Αν δέν τους φάμε θα μας φάνε.

  3. Λύσεις υπάρχουν πάρα πολλές.όμως ποιος κάθισε να εξετάσει όλες τις παραμέτρους όλα τα πιθανά σενάρια για να γλιτώσει η χώρα μας από την χρεωκοπία.παρέδωσαν την χώρα στο ΔΝΤ χωρίς δεύτερη σκέψη.Καιρός να αντιληφθούν τα λάθη τους, να μας αδειάζουν τη γωνιά
    Είναι η ώρα που πρέπει εμείς να πάρουμε αποφάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog