Σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την…
 καθημερινότητά μας ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ο Πρωθυπουργός έχει δεχθεί εισηγήσεις για υπερβατικές κινήσεις, οι οποίες θα του επιτρέψουν να ανακόψει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ, και να διατηρήσει την πρωτοβουλία για τον καθορισμό της ατζέντας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που επικαλούνται και αναδεικνύουν σήμερα τα «Νέα», ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνησή του, την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας.
Οι υποστηρικτές μιας τέτοιας κίνησης, σημειώνουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα θέσει προ των ευθυνών τους, όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πολλοί εκ των οποίων τηρούν σήμερα στάση επικριτική για πτυχές της πολιτικής της Κυβέρνησης, κυρίως σε σχέση με την οικονομία.
Ταυτόχρονα, θα υπάρξει πολωτικό κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και θα ενισχυθεί η συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος, που, όπως καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, και αποτελεί τον κύριο λόγο για τον οποίο έχει κλείσει η ψαλίδα της διαφοράς με τη Νέα Δημοκρατία, σε επίπεδα στατιστικού λάθους.
πηγή : tromaktiko