Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποσειδών – Φοίβος Συκεών και μετά φιέστα για το μπάσκετ!

- Advertisement -
Είναι η τελευταία αγωνιστική εντός έδρας για την ομάδα μας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ.
Παίζουμε με τον Φοίβο Συκεών από την Θεσσαλονίκη.
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τμήμα Μπάσκετ του συλλόγου μας, μετά το τέλος της δικής μας αγωνιστικής στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η στέψη του πρωταθλητή για την άνοδό του στην Γ` Εθνική.
Θα ήταν τιμή για όλους να αφιέρωναν λίγο χρόνο να βρεθούν κοντά στην ομάδα να τους χειροκροτήσουν και να συμμετέχουν στην χαρά της ανόδου τους.
 
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού έγινε αναφορά για το μπάσκετ και δεν μου απανατάει κανείς απο κεί θα το γράψω και στο Χάντμπολ…
    Ξαφνικά χάθηκαν οι αναρτήσεις για το Μπάσκετ…χάθηκαν για το βόλλευ. Μόνο όταν υπάρχουν επιτυχίες μας φωνάζετε??? Όταν τσούζει..σιωπή??
    Ανεβαίνει το ΜΠΑΣΚΕΤ και τι εγινε… ποιες οι ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ;;;;;;;αλλα η αλήθεια παραμένει.
    Αφου θέλουν να ανέβει η ομάδα στην Γ Εθνικη να ανέβει αλλα να βάλουν χρήματα απο την τσέπη τους οι Κύριοι Στογιαννοπουλος και Σακελλάρης εαν δεν βρεθούν τα 150.000 που χρειάζονται. Και μάλιστα χωρις σχεδόν κανένα παιδί απο το Λουτράκι.2 ή 3 είναι απο το Λουτράκι. Σας παραθέτω και ενα σχετικό κείμενο…απο την http://www.sfedona.gr.. για την ομάδα σας… και τις υποδομές της.

    Η ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ύστερα από αυτή τη νίκη θεωρείται ουσιαστικά πρωταθλητής, χωρίς να έχει πείσει το μπασκετικό κοινό της Αργολιδοκορινθίας, αφού η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας είναι αποτέλεσμα τόσο των στενών σχέσεων που διατηρεί το σωματείο με ορισμένα κορινθιακά σωματεία, όσο και μίας καλής άμεσης & έμμεσης υποστήριξης της διαιτησίας. Ας θυμηθούμε ότι η μοναδική ήττα της ομάδας του Λουτρακίου προήλθε από την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ, όταν βέβαια αυτή ήταν πλήρης. Αντίθετα μία ομάδα όπως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που είναι κατά γενική ομολογία πολύ καλύτερη από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, στον 1ο γύρο ηττήθηκε… Επιπλέον τα «δύσκολα» παιχνίδια της ομάδας του Λουτρακίου στην Αργολίδα (με Κρανίδι, Οίακα & Γ.Ε.Α.) δεν κερδήθηκαν εύκολα…
    Το πιο σημαντικό όμως πρόβλημα της ομάδας του Λουτρακίου είναι η άσχημη εικόνα των υποδομών του, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η «οικονομική» ενίσχυση της ανδρικής του ομάδας με νέους παίκτες προερχόμενους από τα τμήματα υποδομών.

    Οι αλήθειες να λέγονται όμως.
    Και εαν δεν ξερουν να πανε να ρωτήσουν τον Τηρωνα….πόσο κόστισε η Γ Εθνική? Τήρωνας, ΑΓΙΟΙ θΕΌΔΩΡΟΙ!!
    Ενα σωματείο του νεου Δήμου. Μην πούν ότι θα κοστίσει μόνο…40.000€!!Εαν πούν κάτω απο 100.000 τοτε θα γελάμε με τα ψέματά σας για πολλά πολλά χρόνια.
    Εαν ξοδέψετε λιγότερα θα πέσετε και ειναι σίγουρο. Και σας ρωτάω εγώ τώρα. Αξιζει να ξοδέψετε 80.000€ για να πέσετε? Περισσεύει απο κανέναν τόσα χρήματα χωρίς προοπτική? Εαν περισσεύει και τα βρείτε με γειά σας και χαρά σας. Εαν ΟΧΙ όμως είναι σπατάλη και κακοδιαχείριση!!

    Μην πείτε μετα… οτι δεν τα ξέρατε. Αλλιώς παραιτηθείτε. Θα δώσετε λόγο.
    Τέρμα τα κλειστά…συμβούλια στον Ποσειδώνα.
    Τέρμα οι μυστικές διαβουλεύσεις.
    Εδω έχουμε λόγο όλοι. Αφού μας έχετε φιμώσει τόσα χρόνια και όλα μέσα απο κλειστά συμβούλια γίνονται.
    Και εχετε ως Συμβούλιο πολύ καλό παρελθόν… Χαντμπολ Γυναικών με Μπάκο(Διάλυση και οικονομικά μεσα ο Ποσειδών), Μπάσκετ Ανδρων επι Κόντη (το ίδιο στο οικονομικό), Και έρχεται μπάσκετ Ανδρων επι Στογιαννόπουλου και Σακελλάρη. Κατι ακούω και για κολύμβηση αλλα μένω επιφυλακτικός.Διαλύθηκε ή κολύμβηση? Το ξέρατε το πρόβλημα. Ποια λύση δώσατε ώς Συμβούλιο? Τι λύσεις δώσατε στα παιδιά? Την διάλυση?
    Και είστε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τις ανάλογες ευθύνες!!!
    Και όλα αυτά απο το τοπικό για την Γ Εθνική!! Σιγά την κατηγορία.

    Μην θυμώνεις ψηλέ… αλήθειες ακούγονται!! Θα κάνετε την ομάδα του Ποσειδώνα ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!!! Γιαυτο φωνάζουν οι άλλοι από εκεί.

    Εγω σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου τόσο καιρό αλλά εσείς με αγνοείτε!! Αρα όλες οι ευθύνες πέφτουν στην πλάτη σας και στα πρόσωπά σας.
    Αντε να δούμε πως θα τα βγάλετε πέρα!!

    Εγω εδώ θα είμαι και θα σου βγάλω το κάπέλο μου εάν τα καταφέρεις. Εάν όχι όμως τότε θα αναλάβεις όλες τις ευθύνες σου και εσυ και ο βοηθός σου ο ορειβάτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog