Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

MOVIES : ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΦΥΪΑ – LIMITLESS

- Advertisement -

Ένας συγγραφέας πάσχει από χρόνια έλλειψη έμπνευσης, ώσπου εμφανίζεται ένας φίλος από τα παλιά (;) και του προτείνει ένα φάρμακο με το οποίο θα λύσει το πρόβλημά του. Πράγματι, παίρνει το συγκεκριμένο φάρμακο και ο εγκέφαλός του αρχίζει να δουλεύει στο 100%, οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται. Μόνο που του την πέφτουν διάφοροι μυστήριοι και προφανώς επικίνδυνοι τύποι που θέλουν να τον εκμεταλλευτούν για δικούς τους σκοπούς.

Η ιδέα του τι μπορεί να συμβεί αν το ανθρώπινο μυαλό αποδώσει το σύνολο ή το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του είναι άκρως ενδιαφέρουσα, ιδίως για έργο φαντασίας. Στο συγκεκριμένο, όμως, αυτό που διαπίστωσα είναι πως χρησιμοποίησαν την ιδέα για να κάνουν σταρ τον Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως στυλοβάτη πολυτελείας, παρά στο να αξιοποιήσουν την ιδέα.

Θα μπορούσαν να προωθήσουν τον Μπράντλεϊ Κούπερ με οποιοδήποτε σενάριο από τη στιγμή που θα του έβαζαν παρτενέρ τον Ντε Νίρο. Το πρόβλημα τελικά είναι πως ο Ντε Νίρο με τα συνεχή «ναι» στις προτάσεις απλώς φθείρει τον εαυτό του, ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν ξέρω αν έχει limitless δυνατότητες για να γίνει σταρ.

Προφίλ Ταινίας

Διάρκεια: 105′
Παραγωγή: 2011
Ημ/νία Εξόδου: 31/03/2011
Σκηνοθέτης: Νιλ Μπέργκερ
Κατηγορία: Περιπέτεια
Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έιμπι Κόρνις, Άνα Φρίελ
Links:επίσημο site, imdb
 

Από τον Παναγιώτη Τιμογιαννάκη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog