Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άντζελα Δημητρίου «Αν πιστεύουν ότι είμαι “νονού”, ας με πιάσουν»

- Advertisement -

Για τη στοχοποίησή της αλλά και το αντίκτυπο που είχε στην ψυχολογία της η υπόθεση εμπλοκής της στο κύκλωμα των φερόμενων ως «νονών της νύχτας», μίλησε η Άντζελα Δημητρίου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε… στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα της Κυριακής» η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων:

Αν ανησυχεί για ενδεχόμενη ποινική δίωξη εναντίον της: «Δεν με ανησυχεί. Καθόλου. Γιατί δεν είμαι ένοχη. Εγώ την Παρασκευή βγαίνω στην πίστα που έχουμε πρεμιέρα με τον κ. Αντύπα. Για πέστε μου εσείς, την ώρα που θα βγω εκεί απάνω και θα λέω “Οδηγώ και πίνω, πίνω κι οδηγώ” και θα κουνιέμαι μια χαρά, μέσα μου πώς θα είμαι; Ο κόσμος τι θα λέει; Φτάνει πια! Νισάφι.. Αν πιστεύουν ότι είμαι ένοχη και είμαι και “νονού”, ας έρθουν να με πιάσουν».

Για ποιο λόγο πιστεύει ότι ενεπλάκη το όνομά της στην υπόθεση: «Ε, βέβαια…Να μην μπλέξουμε και ένα όνομα που μπορεί να απασχολήσει λίγο παραπάνω τον Τύπο; Ένα όνομα που είναι πολύ μεγάλο; Δεν πρέπει να βγάλουμε και ένα τέτοιο μεγάλο όνομα; Να ξεχάσουμε τα προβλήματα που γίνονται στην Κίνα και να ασχοληθούμε με το θέμα της Άντζελας Δημητρίου; Τους λέω συγχαρητήρια».

Τη σχέση της με τα Rolex: «Ούτε τα Rolex θέλω, ούτε τα Cartier. Του τα χαρίζω του κ. Σαπουτζιάν αυτά, να έχει να τα χαίρεται. Έχω γευτεί στη ζωή μου πολλά από αυτά και δεν έχω ανάγκη».

Το αντίκτυπο της περιπέτειάς που περνά στην ψυχολογική της κατάσταση της: «Έχω ανάγκη από ηρεμία, από αγάπη και να έχω την υγεία μου πάνω απ’ όλα. Γιατί εμένα αυτή τη στιγμή έχει κλονιστεί πολύ η υγεία μου. Και αν θα πάω σε κάποιο νοσοκομείο, θα φταίνε αυτοί που ενέπλεξαν το όνομά μου. Από το πρωί ως το βράδυ χτυπάει ένα τηλέφωνο και ψάχνουν τον Ρωχάμη. Που δεν έχω και καμία σχέση. Να είχα… να έλεγα… Αλλά δεν έχω. Εγώ έκανα τόσα ταξίδια αυτές τις μέρες. Αν ήμουν ένοχη, ας ερχόταν απ’ έξω η αστυνομία να με πάρει. Για να τελειώνει το θέμα αυτό. Απλά δεν θέλω να μιλάω πια. Κουράστηκα πια …Τριάντα ολόκληρα χρόνια τους έχω σιχαθεί. Αυτό έχει καταντήσει αηδία. Έχω την παρουσίαση του νέου CD και έχω και αυτά. Πλέον ένας άνθρωπος δεν μετράει σαν καλλιτέχνης αλλά σαν κους κους».

Τη σχέση που έχει πλέον με το Νοράι Σαπουτζιάν: «Μίλησα με τον κύριο Σαπουτζιάν πριν από δύο μέρες. Μου είπε ότι είναι στη Σαουδική Αραβία. Του είπα “Σε πήρε κανείς τηλέφωνο; Σε πήρε ποτέ κανένας να σε ενοχλήσει;”. “Όχι” μου απάντησε. “Τι συμβαίνει;”. Και του λέω “κάνεις ότι δεν ξέρεις Νοράι τι συμβαίνει;”. Εδώ την άλλη φορά που με είχαν πιάσει και βγήκα από τη φυλακή, ήρθε παρακαλετός σπίτι μου, έκλαιγε σαν μωρό παιδί και μου έλεγε “σου ζητώ συγγνώμη”. Και τότε του είχα πει ότι, αν μη τι άλλο, έπρεπε τουλάχιστον να μου δώσεις αυτά τα 15 χιλιάρικα τα ξεφτιλισμένα που τα είχες υπογράψει κιόλας γιατί εγώ με την καλή μου πίστη σε αθώωσα και σε είχα βοηθήσει. Γιατί είμαι μαλάκας στην ουσία…. Αυτό είμαι».

yupi.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog