Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

  Λουτράκι, 6/4/2011
 

Σήμερα ο Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων κατέθεσε, προς έγκριση, τον προϋπολογισμό στον ελεγκτή νομιμότητας.
Ο Δήμαρχος, Κώστας Λογοθέτης δήλωσε : ΄΄ Οργανωθήκαμε έγκαιρα και με σοβαρότητα, για αυτό και είμαστε ο πρώτος Δήμος στο νομό Κορινθίας που καταθέσαμε προς έγκριση τον προϋπολογισμό μας.
Ο φετινός προϋπολογισμός είναι πραγματικός και όχι πλασματικός. Αποτυπώνει  δηλαδή τι πραγματικά θα εισπράξει και θα ξοδέψει ο Δήμος μας και όχι τι θα ήλπιζε να εισπράξει ναι να ξοδέψει. Αποτυπώνει την πραγματική πολιτική δράση που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή για έργα και παρεμβάσεις και όχι ένα υποσχεσιολόγιο ή ένα ευχολόγιο,  που απλώς εκφράζεται εικονικά μέσα από νούμερα και αριθμούς ΄΄.
                                                                        Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΛΧΑΣ

  2. για το γραφείο τύπου δεν έχω λόγια, το παίζει καλά το έργο…
    όσο για τον προϋπολογισμό αν είναι αντάξιος του επιπέδου των τεχνοκρατών της οικονομικής επιτροπής.. ε τότε δεν θα έχω λόγια ούτε γι' αυτόν!!!

  3. Σας παρακαλώ ο κύριος Λογοθέτης στελέχωσε το ψηφοδέλτιό του με ανθρώπους από την πιο αξιόλογη δεξαμενή,από την κοινωνία του Λουτρακίου, της Περαχώρας κτλ.
    Μόνο που για ειδικούς συνεργάτες του προτίμησε άλλη δεξαμενή….
    Φαίνεται η θεωρία περί αξιοποίησης ντόπιων μυαλών πήγε περίπατο,όπως περίπατο θα πάνε και οι μεγαλόπνοες προεκλογικές εξαγγελίες

  4. ela re 9:02 pou eisoun esi ta ntopia miala gia ton logotheti perioristikan ston antiproedro kai tin adikimeni proin sizigo dimarxou.edv kanan gargara to onoma tis peraxoras pou tha itan leei to proto tous melima kai esi les gia ta ntopia miala.aloste edo sto loutraki den exoume miala antaxia alon poleon giafto kai tous valame na mas kivernane telika oti mas axizi pernoume…..

    pomlapi

  5. 12:03 αν πραγγατικά ευσταθεί αυτό που γράφεις για τη σύζυγο τέως θα είναι πραγματική πρόκληση. Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και όλοι βιώνουμε την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει. Αν λοιπόν ξεπληρώνουν μ' αυτόν τον τρόπο προεκλογικά γραμμάτια θα πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι στην κοινωνία του τόπου μας.
    Θέλω να δω όμως και τι στάση θα κρατήσουν οι ιδεολόγοι του συνδυασμού
    που διαρρηγνύαν τα ιματιά τους για αλλαγή της νοοτροπίας που υπήρχε και υπεραμύνονταν του νέου και διαφορετικού που θα έφερναν στο δήμο.
    Έβλεπαν γκρίζες ζώνες.Τώρα προφανώς έχουν πάθει αχρωματοψία…
    Έβλεπαν διφορούμενες θέσεις και περιστροφές.Τώρα σιωπούν στην τακτική "στρίβειν δια του αρραβώνος".

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog