Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Μπεγλίτης πήρε το ρίσκο του. Έκλεισε το στρατόπεδο Κορίνθου…

- Advertisement -

Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας προστέθηκε ένα ακόμη στρατόπεδο στη λίστα όσων πρόκειται να κλείσουν. 
Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Κορίνθου κλείνει και μάλιστα κατόπιν απαιτήσεως Μπεγλίτη, ο οποίος ως γνωστόν εκλέγεται στη Κόρινθο. Το ρίσκο που παίρνει είναι συνεπώς μεγάλο, αλλά η κίνησή του αυτή ασφαλώς και αξιολογείται ως απολύτως θετική. Αν οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν αποδεικνύουν τη συνέπειά τους μεταξύ λόγων και πράξεων δεν κάνουμε τίποτα και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μπεγλίτης το έπραξε και με το παραπάνω.

Το ΓΕΣ προφανώς για να μην τον φέρει σε δύκολη θέση είχε εξαιρέσει τη Κόρινθο από το σχέδιο κλεισίματος στρατοπέδων, αλλά ο ΑΝΥΕΘΑ, ζήτησε να περιληφθεί και η Κορινθος, όπως προέβλεπε το αρχικό σχέδιο.
Μένει να δούμε τι θα κάνει και ο ΥΕΘΑ για στρατόπεδα που πιθανόν να αγγίζουν τη δική του εκλογική περιφέρεια και πελατεία.
  *greeknation από onalert
Γιάννης:Μπεγλίτη θάρθει η ώρα και του ταμείου και μάλιστα πολύ σύντομα και τότε θα πρέπει να εξηγήσεις στους Κορίνθιους, με πια λογική αφαιρείς σε τόσο κρισιμες οικονομικές περιόδους, τα έσοδα από αρκετούς συμπολίτες σου που ζούσαν αποκλειστικά από την λειτουργία του στρατόπεδου που κλείνεις.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το στρατόπεδο στην Κόρινθο δεν κοστίζει μάλλον τίποτα (για τον κρίνοντα στο ελληνικό κράτος)…και είναι απόλυτα λογικό να έχουμε στρατόπεδα στην Πελοπόννησο,αντί να είναι στις ακριτικές περιοχές…έχουμε μεγάλη πλάκα τελικά…

  2. Σιγα το ρισκο που πηρε !!!!! Εκανε το αυτονοητο, αυτο το στρατοπεδο επρεπε να εχει κλεισει εδω και δεκαετιες, γενικα ενα κρατος της Ευρωπαικης Ενωσης δεν χριαζετε καθολου στρατο, εντελως τζαμπα χαλαμε ενα σκασμο ευρω για να συντηρουμε ενα ουτως η αλλως ξεχαρβαλωμενο στρατευμα, που γενικα ειναι ανικανο να κερδισει μαχη μεχρι και σε επιτραπεζιο παιχνιδι. Αν θελουνε εστω λιγο αλλα καλο στρατο, ας τον κανουν καθαρα επαγγελματικο και οσα παιδια θελουν να πανε εκει, τουλαχιστον να ζουν απο αυτον. Ετσι και η ανεργια θα συμαζευτει λιγο και οργανωτικα θα συνελθουν και τα τρελα εξοδα που εχουν τωρα, θα λιγοστεψουν κατα πολυ.

  3. Η φράση δεν χειάζεται να έχουμε στρατό επειδή είμαστε στην ΕΕ μάλλον σου ξέφυγε.Τα υπόλοιπα που λές φίλε 1:06 έχουν κάποια βάση.Και για την ιστορία το στρατόπεδο δεν έκλεισε απλώς μετακόμισε προς βορειοανατολικά στα πλαίσια της αναδιάρθωσης του αμυντικού σχεδιασμού της χώρας.

  4. OLOI VLEPW KEGESTE GIA THN OIKONOMIA TOY KRATOYS POU EINAI ENA KOFINI POU OLOI PROSPATHOUN NA TO GEMISOUN NERO KAI OLOI EMEIS APO KONTA ! GI ATHN OIKONOMIA THS POLIS ME XILIADES STRATIOWTES KATHE XRONO NA AFHNOYN XRHMATA STHN AGORA THS POLIS DEN PILAEI KANEIS ! M ETETOIES LOGIKES PAME OLO PROS TO XEIRWTERO ….. !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog