Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι κάνει σήμερα ο πρωταγωνιστής της σειράς “MacGyver” που άφησε εποχή;

- Advertisement -

Το όνομά του έγινε συνώνυμο της ευρυματικότητας και της επιδεξιότητας, δεν ήταν απλά ένα μυστικός πράκτορας, ήταν και είναι θρύλος ή αλλιώς ο… MacGyver.

 Ο Agnus MacGyver ήταν ένας διαφορετικός μυστικός πράκτορας. Ο χαρακτήρας του ήταν πάντα διακριτικός και από το στόμα του δεν θα άκουγες μεγάλες υποσχέσεις και πιασάρικες ατάκες.

Ήταν η ήρεμη δύναμη που τα κατάφερνε πάντα χρησιμοποιώντας το μυαλό του και απλά πράγματα που έβρισκε δίπλα του – μιας και δεν χρησιμοποιούσε όπλο – να ξεφεύγει από αρκετά επικίνδυνες καταστάσεις. Το μεγάλο του ατου..οι “κακοί” της υπόθεσης πάντα υποτιμούσαν τις δυνάμεις του… και το πλήρωναν.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς που διήρκησε 7 ολόκληρες σεζόν, από το 1985-1992 ταυτίστηκε με τον ήρωά του στη σκέψη όλων των τηλεθεατών.

Δείτε την εισαγωγή της σειράς που σίγουρα θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις:

Έπειτα εμφανίστηκε κυρίως σε τηλεταινίες και τηλεοπτικές σειρές με σημαντικότερες από αυτές το “Legend” και τους διάφορους κύκλους του “Stargate” ως General Jack O’Neill. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του είναι στη σειρά “Fairly Legal” από όπου προέρχεται και η φωτογραφία που ακολουθεί:

*zappit.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog