Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Καρατζαφέρης: “Βυθίστε στη θάλασσα τους μετανάστες”!!!

- Advertisement -

Ψυχραιμία Πρόεδρε…

O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πρότεινε, μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του στη Λάρισα, να βυθίζεται όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα. Δήλωσε, επίσης, πως «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την…
Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί». Ψυχραιμία Πρόεδρε… Βέβαια, ότι υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες, δεν το αμφισβητεί κανείς.
Όπως και το ότι πρέπει η άτολμη κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάτι. Όχι, όμως, και να πνίξουμε τους αλλοδαπούς…

http://www.katoci.com/
*ksipnistere

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι σίγουρο οτι το θέμα με τους λαθρομετανάστες είναι μια ωρολογιακή βόμβα πάνω στην οποία καθόμαστε όλοι και ίσως είναι μία απο τις μεγαλύτερες απειλές που έχει δεχθεί η ελληνική κοινωνία.Ομως αν υπερηφανευόμαστε εμείς οι Ελληνες για κάτι είναι ο πολιτισμός μας και η ανθρωπιά μας.Ουέ και αλοίμονο αν απωλέσουμε και αυτά.Οχι εμείς δεν είμαστε Ναζί ούτε ''πολιτισμένοι Ευρωπαίοι'' να σφάζουμε και να σκοτώνουμε αμάχους και γυναικόπαιδα.Υπάρχουν καί άλλοι τρόποι να βρεθεί η λύση , αρκεί να δείξουμε ως συντεταγμένη πολιτεία αποφασιστικότητα και επιτέλους στρατηγική με γνώμονα το εθνικό μας συμφέρον.

  2. ΑΖ,έρχονται μέρες γιορτινές…επειδή συμφωνώ μαζί σου,(για άλλη μιά φορά)το λέω…και σε αυτές τις γιορτινές τις μέρες (ο νοών νοείτω),υπόσχομαι ότι το team του loutrakiblog θα χαρίσει μερικές στιγμές μεγάλου γέλιου σε μερικούς από εμάς …κι εσένα προσωπικά…αναμένετε !!!

  3. Όποιος βρει τη φράση « βυθίστε στη θάλασσα τους μετανάστες »
    Στο βίντεο : http://www.neolaialaos.org/2011/04/blog-post_4286.html
    κερδίζει το βραβείο Γκέμπελς.
    * Ο Γκέμπελς πέθανε αλλά το πνεύμα του ζει και βασιλεύει. Οι δικοί μας βέβαια τον ξεπέρασαν.
    Διαβάστε και εδώ :
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/to_3.html
    από πού μαθαίνετε ειδήσεις από το πρακτορείο Λαμπράκη; Και σ’ ανώτερα.

  4. mi.fi για διατήρηση της αξιοπιστίας σου, έλεγξε πριν και διασταύρωσε τις ειδήσεις σου. Στην εποχή του διαδικτύου είναι εύκολη η διασταύρωση της πληροφορίας.

  5. μας κάλυψε ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ…αν θες,να σου δώσουμε κλειδί,να ανεβάζεις τα δελτία τύπου του Καρατζαφέρη,κανένα πρόβλημα…για να μην έχουμε αμφιβολίες μετά για την εγκυρότητα των πηγών…

  6. 12:02,μια είδηση που αναδημοσιεύεται,δεν πιστώνεται σε εμάς,αλλά σε υτόν που την έγραψε πρώτος…και βλέπεις κιόλας ότι ο αρθρογράφος δεν είναι από αντίπαλη παράταξη,για να πείς ότι θα υπήρχε υποψία…πάντως,ένα δίκιο το έχεις…πιστεύω ότι το θέμα θα έχει συνέχεια πάντως…θα υπάρχουν και video ,λογικά …

  7. TI ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛ
    Γ. Καρατζαφέρης: Θα βυθίζονται σκάφη με παράνομους μετανάστες
    «θα φροντίσω να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί»

    Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
    Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον ΒΗΜΑ 99,5
    Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».

    ******************************************
    Σημ. Προσέξτε πρίν το τέλος, την …. κοπτοραπτική των παραχαρακτών του ΔΟΛ, ΚΟΒΟΥΝ αυτά που λέει για τους Τούρκους και αφήνουν να εννοηθεί ότι τα λέει για τους λαθρομετανάστες!
    ******************************************
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ;
    πηγή:skeftomasteellinikablogspot

  8. ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (2/4/2011)

    Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και διαβεβαιώνω, ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σε ένα χρόνο.

    Μου λένε το "πως", μου λένε το "πως", όπως ήρθαν θα φύγουν. Να ξέρει καλά η Τουρκία. Και ξέρουν ότι απευθύνομαι στο ιδιαίτερα "χαρισματικό δίδυμο" που έχει. Το καλύτερο απ’ την εποχή του Κεμάλ Ατατούρκ. Αλλά οι καθαρές κουβέντες κι οι καλές εξηγήσεις δημιουργούν συνθέσεις και σκέψεις να προχωρήσουμε ένα βήμα προς τα εμπρός.

    Τους λέω: Βολευτείτε όσο χρόνο είναι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όσο είναι Σαμαράς, Παπανδρέου κλπ. Γιατί όταν έρθουμε στα πράγματα, την πρώτη ημέρα στη Bουλή θα ξεκαθαρίσουμε. Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται.

    Ότι πετάει στον εναέριο χώρο της Ελλάδας χωρίς να έχει καταθέσει δελτία πτήσεως, θα καταρρίπτεται. Κι ας έχουν την ευθύνη οι αμερικάνοι.

    Γνωρίζετε πολύ καλά για την Α.Ο.Ζ. Τη λέξη αυτή δεν την ήξερε η Ελλάδα μέχρι πριν από δυόμιση χρόνια που έχοντας τον πρωθυπουργό τής χώρας μέσα στη Bουλή, του μιλάω για Α.Ο.Ζ και νόμισε του μιλάω για εξωγήινους. Και ρώταγε αυτόν που ήταν δίπλα του, τον Βαληνάκη, "τι λέει τώρα τι λέει". Κι έρχεται να μου απαντήσει, και δεν ήξερε τη είναι η ΑΟΖ. Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη! Και μου μιλούσε ο άνθρωπος για υφαλοκρηπίδα. Κι αυτός ο άνθρωπος υπερασπίζεται εννοείται τα συμφέροντα της χώρας.

    Φώναζα στον Παπανδρέου πριν από 4 μήνες: σήμερα Α.Ο.Ζ. Αύριο θα είναι αργά. Σήμερα Α.Ο.Ζ. σήμερα, σήμερα. Μου ’λεγε ο Μαρκάκης, τι έχεις πάθει και λες "σήμερα Α.Ο.Ζ."; Γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρξει αύριο. Και το αύριο δεν υπήρξε. Έπεσε ο Μουμπάρακ, έπεσε ο Καντάφι, και σήμερα δεν έχουμε με ποιον να υπογράψουμε Α.Ο.Ζ. και η Ελλάδα έχασε τη χρυσή ευκαιρία να σωθεί.

    Μου ’χαν πει στην Κύπρο: Πρόεδρε, εσύ είσαι ο πιο φιλοκύπριος πολιτικός. Γιατί απήντησες αρνητικά στη συμφωνία που ήθελε να συνάψει η Ελλάδα με την Κύπρο για το ενιαίο αμυντικό δόγμα;

    Και τους απήντησα: Είμαι εναντίον για έναν λόγο. Θα έκανα ποτέ εγώ στην Ελλάδα ενιαίο αμυντικό δόγμα, με την Καλαμάτα, με τη Λάρισα, με τα Τρίκαλα, εφόσον, εξυπακούεται λοιπόν, ότι η Ελλάδα είναι δίπλα στην Κύπρο, δεν χρειάζεται να υπογράψω τίποτα για το αυτονόητο.

    Θα είμαστε παρόντες, και να ξέρετε ότι η Λάρισα δεν μπορεί παρά να ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Στην πρώτη κατηγορία, όπως ανήκουν κι οι πολίτες, κι οι αγρότες της Λάρισας, τους οποίους εμπιστεύομαι σ’ αυτό το μεγάλο όραμα για τη μεγάλη ανατροπή. Απ’ τον κάμπο θα ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή.
    *******************************************
    πηγή :skeftomasteellinikablogspot

  9. το πρώτο κείμενο είναι αυτό που αναρτήθηκε στο εν λόγω blog και έβαλε ο Mi.Fi. …το δεύτερο αναρτήθηκε αργότερα στο ίδιο blog και είναι από τον κανονικό εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ…
    1)Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται, δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
    2)Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο, θα φροντίσει να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
    (λέει στην πρώτη ανακοίνωση)
    1)Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και διαβεβαιώνω, ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σε ένα χρόνο.
    2)Γιατί όταν έρθουμε στα πράγματα, την πρώτη ημέρα στη Bουλή θα ξεκαθαρίσουμε. Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται.
    Ότι πετάει στον εναέριο χώρο της Ελλάδας χωρίς να έχει καταθέσει δελτία πτήσεως, θα καταρρίπτεται. Κι ας έχουν την ευθύνη οι αμερικάνοι.
    (λέει στο απομαγνητοφωνημένο)
    …ποιά η διαφορά ;;;…να προσέχεις τί λες άλλη φορά ,για τις πηγές των πληροφοριών μας,11:54…εσύ τα διαβάζεις αυτά τα blogs,θα έπερεπε να είσαι πιό ενήμερος από εμάς…

  10. Στη πρώτη διατύπωση όπως παρουσιάζεται φαίνεται να μιλάει για τους λαθρομετανάστες και ότι θα βουλιάξει κάθε πλοίο που τους μεταφέρει.Στα απομαγνητοφωνημένα όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι μιλάει για τα τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη που παραβιάζουν τα εθνικά σύνορα και αλωνίζουν στο Αιγαίο.Εντελώς διαφορετικό πράγμα παιδιά.

  11. 9:50,αν θες,διάβασε τί γράφω ακριβώς πάνω από το σχόλιο σου…και δεν είναι επιλεγμένα κομμάτια,για να αλλάζει το νόημα των φράσεων…είναι αυτολεξεί…έχω παραθέσει και τα δύο κείμενα,για να μην υπάρχουν αμφιβολίες…δυστυχώς,μερικά πράγματα είναι οφθαλμοφανή και δεν σώζονται…έτσι κι αλλιώς,καμία έκπληξη δεν δημιούργησε ο κύριος Καρατζαφέρης με όσα είπε…τόσα χρόνια τα λέει,απλά τώρα τελευταία τα είχε ντύσει με τον μανδύα του πατριώτη και παρέσυρε απελπισμένο κόσμο…

  12. για τον Καρατζαφέρη έχω εκφραστεί…δυστυχώς,όταν ξεπέφτει μιά κοινωνία,τα άκρα πάντα ανεβαίνουν…για τον Λαζόπουλο,επίσης,θεωρώ ότι κάνει την δουλειά του και κονομάει εις βάρος αυτών που υπερασπίζεται…δυστυχώς,λόγω επαγγέλματος δεν μπορώ να το ανοίξω το ρημάδι…όσο για την Ελληνοφρένεια,απλά μια σατιρική εκπομπή είναι…δεν χρειάζεται αν δίνουμε παραπάνω βαρύτητα από όσο χρειάζεται σε κάποια πράγματα…στην συγκριμένη περίπτωση,το θέμα μας είναι οι δηλώσεις ενός αρχηγού κόμματος και έλληνα βουλευτή…

  13. για πες μας ρε Καρατζαφυρεράκο,ποιάς κυβέρνησης ήσουν βουλευτής,όταν ο Σαμαράς άνοιγε τα σύνορα με εντολή Μητσοτάκη ;;;…για πες μας ,ρε Μπουμπούκο ,ποιάς παράταξης ο αρχηγός υποστήριξε την κυβέρνηση στην υπογραφή του μνημονίου,πού τόσο βρίζετε εσείς οι πατριώτες ;;;…δυστυχώς,μερικοί δεν μασάμε κουτόχορτο,ούτε κρυβόμαστε στα λαγούμια μας,όταν δεν μας συμφέρει…πού είναι αυτός που με αποκαλούσε "μα'ι'ντανό" ;;;…αυτός που με αποκαλούσε " παντογνώστη " και "νούμερο" ;;;…αυτός που με έχει αποκαλέσει τόσα και τόσα,και που είχε αγανακτήσει που "έβρισα" τον Μπουμπούκο,παρ'ότι δεν ψηφίζει ΛΑΟΣ ;;;…τί έγινε,έπεσε περονόσπορος ;;;…ή περιμένετε να ξαναγίνει κανένας βιασμός,για να αρχίσετε περί μανάδων κι αδερφών ;;;…για πες μας την γνώμη σου για τις δηλώσεις του κυρίου …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog