Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξωγήινοι είχαν «πέσει» στο Ν.Μεξικό

- Advertisement -

Kάποια από τα παλιά αρχεία της έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία του FBI, στα οποία αποδεικνύονται ότι τελικά…. εξωγήινοι υπάρχουν και μάλιστα έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας.

Ανάμεσα στα αρχεία του FBI που «ανέβηκαν» στη νέα διαδικτυακή πηγή της υπηρεσίας, «The Vault», υπάρχει ένα υπηρεσιακό σημείωμα του πράκτορα Guy Hottel προς τον προϊστάμενό του το 1950, στο οποίο αναφέρεται ότι στο Νέο Μεξικό είχαν εμφανιστεί τρεις ιπτάμενοι δίσκοι.
Το σημείωμα με τίτλο «Ιπτάμενοι Δίσκοι, αποκαλύπτει ότι ένας ερευνητής της αεροπορίας είπε στον Hottel ότι τρεις ιπτάμενοι δίσκοι βρέθηκαν στο Ν. Μεξικό. Υπάρχει μάλιστα και η περιγραφή των ΑΤΙΑ «ως κυκλικά και με διάμετρο πενήντα περίπου μέτρων». Και ο πράκτορας συνεχίζει στην αναφορά του: «ο κάθε ιπτάμενος δίσκος είχε από τρια σώματα ανθρώπινης μορφής αλλά μόνο ένα μέτρο ψηλά. Όλα ήταν ντυμένα με μια μεταλλική στολή άριστης ποιότητας».
Ο πληροφοριοδότης του πράκτορα, το όνομα του οποίου έχει σβηστεί από την αναφορά, είπε στον Hottel ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι έπεσαν στο Νέο Μεξικό, γιατί στο σημείο αυτό η κυβέρνηση έχει ένα ραντάρ μεγάλης ισχύος το οποίο πιθανότατα παρενέβη στον μηχανισμό ελέγχου του δίσκου και το κατέρριψε. Από κει και πέρα ωστόσο η έρευνα δε συνεχίστηκε.
Η πόλη Ρόσγουελ στο Ν. Μεξικό είχε απασχολήσει στο παρελθόν με τις αναφορές για συντριβή ιπτάμενων δίσκων κοντά σε στρατιωτική βάση τον Ιούλιο του 1947. Είχαν μάλιστα κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο από αυτοψία σε σώματα εξωγήινων όντων, τα οποία όμως είχαν θεωρηθεί ψεύτικα.
Μάλιστα, ακόμα ένα υπηρεσιακό σημείωμα που κυκλοφόρησε από το Vault αναφέρει ότι ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ιπτάμενο δίσκο και είχε εξαγωνικό σχήμα είχε πέσει στην περιοχή του Ρόσγουελ. Ο δίσκος πιάστηκε σε ένα μετεωρολογικό μπαλόνι από ένα καλώδιο. Το σημείωμα είχε την ένδειξη «Επείγον» και αποδέκτης ήταν ο διευθυντής του FBI.
*newstoday.gr
 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog