Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πικρή νίκη για την ομάδα μας επι του Φοίβου με 29-23.

- Advertisement -

Στο Λουτράκι το Σάββατο 9 Απριλίου έγινε για την 21η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδας ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ποσειδών Λουτρακίου – Φοίβος Συκεών.
Η προτελευταία αγωνιστική δεν έκρυβε εκπλήξεις για όλες τις ομάδες. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα είχαν ως εξής: ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 30-21, Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡ. 30-27,  Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 10-0,  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 35-31, ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 31-27, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 29-23.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με πάθος από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα του Φοίβου προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πείσμα της ομάδας μας για την νίκη. Η ομάδα του Φοίβου ήρθε στο Λουτράκι με την βασική ομάδα του αλλά οριακή αφού τα υπόλοιπα μέλη της ήταν Θεσσαλονίκη και προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Νέων που θα γίνει στην συμπρωτεύουσα τον Ιούνιο. Οι υποδομές του Φοίβου σε όλες τις ηλικίες είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όλα τα τμήματα τους είναι στις τελικές φάσεις με ιδιαίτερες αξιώσεις για τις πρώτες θέσεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η  υπεροχή της ομάδας μας δεν αφήνει περισσότερα σχόλια.
Όμως η νίκη αυτή είναι πικρή γιατί 1,5 λεπτό πριν το τέλος δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ δύο παικτών των δύο ομάδων και το αποτέλεσμα ήταν να διαπληκτιστούν με τον χειρότερο τρόπο.
Έναν τρόπο που προσβάλει την προσωπικότητας μας, το ήθος μας, την ιστορία μας αλλά και την εικόνα που έμεινε στο τέλος του αγώνα απέναντι στους φίλους μας και στους μικρούς μας αθλητές.
Έτσι η νίκη αυτή τραυμάτισε την ομάδα μας ενώ το τμήμα του συλλόγου συνεδρίασε εκτάκτως για να λάβει γνώση και αποφάσεις.
Οι διαιτητές απέβαλαν με κόκκινη κάρτα τους αθλητές και κράτησαν τα δελτία  των Πιερράκου και Βότση για ανάρμοστη αγωνιστική συμπεριφορά.
Οι διαιτητές καλοί σε ένα δυνατό παιχνίδι.
Η σύνθεση του Ποσειδώνα Λουτρακίου
Αρχηγός αποστολής: Τυφτικίδης Λάζαρος.
Προπονητής : Χατζηκωνσταντίνου Κώστας.
Γιογκαράκης, Κατούντας , Αικατερίνης 1 , Τούρκια 3 , Πιερράκος 4, Βουγιάνοβιτς 7  ,Παπαδόπουλος 3, Παλαιολόγος, Μουτσάι , Χατζηκωνσταντίνου 7, Μπάμπης , Mπένας , Βασιλειάδης 4 , Ακριτίδης.
Φοίβος Συκεών
Συνοδός: Μασλαρινός Δ. Παίκτες γηπέδου: Ανδρεαδάκης 4, Πίτσιος 3, Πιστοφίδης 3, Παρπουλάς 3, Βότσης 3, Γαβριηλίδης, Μπαντής 7.
Δίλπετα 5/3 , Πέναλτυ 2/2, 0/2     Σκόρ 5-1,10-5,16-9ημ, 22-14,25-19,29-23.
Η Βαθμολογία
1 Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ 40
2 Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ 34
3 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 30
-. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 30
5 ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 24
-. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 24
7 Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 19
8 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 14
9 ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 12
10 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 10
11 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠOΛΗΣ 8
12 Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0
Η τελευταία αγωνιστική για την Α΄Φάση του πρωταθλήματος έχει τον εκτός έδρας για την ομάδα μας.
Ακολουθεί μετά το Πάσχα η αγωνιστική των Play offs της πρώτης τετράδας για την άνοδο στην Α1.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog