«Έχουμε αποφασίσει να τα αλλάξουμε όλα. Και θα τα αλλάξουμε όλα. Δε θ’αφήσουμε τίποτα όπως σήμερα έχει. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και σας διαβεβαιώνω: Ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σ’ένα χρόνο. Μου λένε το «πως». Όπως ήρθαν, θα φύγουν. Τους λέω: Βολευτείτε όσο χρόνο είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όσο είναι Παπανδρέου, Σαμαράς κτλ. Γιατί όταν έρθουμε τα πράματα, την πρώτη μέρα στη Βουλή θα ξεκαθαρίσουμε: Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται!»

Αυτές είναι –αυτολεξεί- οι κουβέντες του Καρατζαφέρη σε ένα συνέδριο στη Λάρισα. Για του λόγου το αληθές (και επειδή πολλοί αναγνώστες του loutrakiblog, μας κατηγόρησαν ότι διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις) μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά… Ίσως ήταν απλά ένα λεκτικό ολίσθημα, ίσως φταίει η ηλικία του, ίσως, ίσως, ίσως…

Καρατζαφύρερ και πάσης Ελλάδος. Να πως θα είναι μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά για τον μελλοντικό μας πρωθυπουργό. Χάιλ.

Clopy paste από παλιό γνωστό ανέκδοτο