Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χάιλ Καρατζαφύρερ

- Advertisement -

«Έχουμε αποφασίσει να τα αλλάξουμε όλα. Και θα τα αλλάξουμε όλα. Δε θ’αφήσουμε τίποτα όπως σήμερα έχει. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και σας διαβεβαιώνω: Ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σ’ένα χρόνο. Μου λένε το «πως». Όπως ήρθαν, θα φύγουν. Τους λέω: Βολευτείτε όσο χρόνο είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όσο είναι Παπανδρέου, Σαμαράς κτλ. Γιατί όταν έρθουμε τα πράματα, την πρώτη μέρα στη Βουλή θα ξεκαθαρίσουμε: Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται!»

Αυτές είναι –αυτολεξεί- οι κουβέντες του Καρατζαφέρη σε ένα συνέδριο στη Λάρισα. Για του λόγου το αληθές (και επειδή πολλοί αναγνώστες του loutrakiblog, μας κατηγόρησαν ότι διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις) μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά… Ίσως ήταν απλά ένα λεκτικό ολίσθημα, ίσως φταίει η ηλικία του, ίσως, ίσως, ίσως…

Καρατζαφύρερ και πάσης Ελλάδος. Να πως θα είναι μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά για τον μελλοντικό μας πρωθυπουργό. Χάιλ.

Clopy paste από παλιό γνωστό ανέκδοτο

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα καλόπαιδα όμως δεν βλέπω να μιλάνε και ανησυχώ…κάτι για Γκαίμπελς είχα ακούσει στα σχόλια…κάτι για συγκρότημα Λαμπράκη…περιμένω…

  2. έκατσα και διάβασα την ανάρτηση…"και επειδή πολλοί αναγνώστες του loutrakiblog, μας κατηγόρησαν ότι διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις"…ηρεμήστε,δεν είναι και πολλοί…2,άντε,3 είναι οι γνωστοί – άγνωστοι…θα ήθελαν πάρα πολύ να είναι παραπάνω,αλλά δεν τους βγαίνουν τα κουκιά…

  3. entaksei re k ti eipe o anthropws tin alitheia na paei mprosta h XWRA mas dld pou htan to kako edw den mporoume na ta bgaloume pera emeis theloume k to kathe lamogio na einai edw…k emeis pigame metanastes alla mas elenksan prin pame k ama hmastan axristoi k den prosferame stin xwra tous mas ediwxnan pisw den pigame oti na nai…loipon arketoi dimokratia exoume mexri shmera k arketa tous anextikame k tous duo giati na mhn dokimasoume k kapoion allon opoios k an einai autos den protinw kanenan na doume to sumferwn tis xwras mas k oti tou komatos giati exoume pesei apo ton gkremo k den to exoume katalabei akoma,loipon egw protinw na kanoume mia strofi den lew prws ta pou o kathenas apofasizei monos tou apla na allaksoume poria exoume piasei pato k pio katw den paei…

  4. Απ’ ότι κατάλαβα το πρόβλημα και ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι ο Καρατζαφέρης.
    Α ρε άτιμε που χρεοκόπησες την ελλαδίτσα μας. Από τότε που μπήκες στη βουλή άρχισε ο κατήφορος για την πατρίδα μας. Μια χαρά περνάγαμε χωρίς εσένα.
    Δεν αφήνεις την πρόοδο όλο ερωτήσεις που δεν αφήνουν την κυβέρνηση να νομοθετεί. Φωνάζεις και πολύ στη βουλή και δεν μπορούν να κοιμούνται στα έδρανα και αναγκάζονται να κοιμούνται στα παγκάκια στους διαδρόμους.
    Ξέρεις τι είναι να σου χαλάνε τον ύπνο. Θυμάμαι όταν ανέφερε για πρώτη φορά την ΑΟΖ το 2008, ο Καραμανλής νόμιζε ότι ήταν εταιρία παγωτού.
    Ακούς να λέει το κάθαρμα ότι έχουμε πετρέλαιο στην Ελλάδα και να παραβιάζει την συμφωνία σιωπής του «πολιτικού συστήματος» με τα πέραν του ατλαντικού αφεντικά;
    Έγκλημα η διατάραξη του νιρβάνα αυτού του ήσυχου λαού, που μια χαρά πέρναγε με την Πάνια του, το Λαζόπουλό του και τα άλλα μπουμπουκάκια της ζωής του.
    Έκανες δεκάδες blog, αντί να ασχολούνται με τις δραστηριότητες της Τζούλιας, να ασχολούνται μαζί σου.
    Επιτέλους πάρε καμιά σύνταξη να ησυχάσουμε μπας και ξεκολλήσει η χώρα. Άσε που εκνευρίζεις τους «αντιρατσιστές» , χαλάει η επιδερμίδα τους και τους κόβεται η όρεξη.
    Ξέρεις τι είναι εκεί που πλακώνουν τη μακαρονάδα και τα παιδάκια τους, να σε σκέφτονται και να μην τους πηγαίνει μπουκιά κάτω.
    Α ρε κάθαρμα, μέρες που είναι, πάλι μας εκνεύρισες.

  5. πείραμα…αν τα γράψω ανάποδα,πώς θα φανεί ;;;…
    ……….
    Απ'ό,τι κατάλαβα η λύση και η ασφάλεια για την Ελλάδα είναι ο Καρατζαφέρης.Α,ρε τίμιε,που δάνεισες την Ελλαδάρα μας.Από τότε που μπήκες στην Βουλή άρχισε ο ανήφορος για την πατρίδα μας.Χάλια περνάγαμε χωρίς εσένα.
    Ακολουθείς την πρόοδο,όλο επιχειρήματα που βοηθούν την αντιπολίτευση (και την δημοκρατία) να λειτουργεί.Μιλάς ήρεμα στη Βουλή και μπορούν να σε παρακολουθούν με προσοχή και να αναλύουν τα λεγόμενα σου στα τραπέζια ,στους δρόμους.
    Ξέρεις τί είναι να τους ξυπνάς.Θυμάμαι όταν ανέφερε ότι υποστηρίζει το ΔΝΤ,οι άλλοι νόμιζαν ότι έκανε πλάκα.
    Ακούς να λέει ο άσπιλος ότι χάριν σε αυτόν έχουμε να φάμε ( μέσω λεγομένων Μπουμπούκου ) και να "τιμάς" το πολιτικό σύστημα ( ακόμα δημοκρατία είναι γαμώτο ;;;) ενώ είσαι μέρος του όλου συστήματος (το ένα μάτι αλλοιθωρίζει προς τα δεξιά…το αριστερό!!!);;;
    Παράσημο για την αφύπνιση του ανήσυχου λαού,που μιά χαρά περνάει με τις εκπομπές των τηλεβιβλιοπώληδων (κάποτε τα βιβλία τα έκαιγαν,τώρα τα πουλάνε με το κιλό…),των Πλεύρηδων και των άλλων φρούτων .( που δόξα τω Θεώ,είναι όσο πιό μακριά από την πραγματικότητα )
    Ούτε ένα σοβαρό blog δεν ασχολείται μαζί σου,εκτός κι αν πείς κανένα από αυτά τα ωραία,σαν κι αυτά που είπες στην Λάρισα ( και τρέχατε να μαζέψετε τα ασυμάζευτα,και εξαφανίστηκαν και τα καλόπιαδα από τα blog και αλωνίζουν τώρα οι γραικύλοι).
    Επιτέλους,πιάσε μιά δουλειά (πρωθυπουργία κατά προτίμηση…ακόμα και με το ζόρι…ξέρεις εσύ πώς γίνεται η δουλειά),να αφυπνιστούν και να καθαρίσει η χώρα .
    Άσε που ηρεμείς τους "δημοκράτες",τονώνεται η λευκή επιδερμίδα τους και ανοίγει η όρεξη.
    Ξέρεις τί είναι να πλακώνουν τον μέλανα ζωμό ( συνταγή γυναίκας Μπουμπούκου ) και τις αμβροσίες και να τους ανοίγει η όρεξη ( να πάνε μέχρι τον Κόκκινο Μύλο;;;)
    A ρε ήρωα,μέρες που έρχονται,πάλι μας έκανες και γελάσαμε.
    Δεν κακό…δεν κακό !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog