Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αφιερωμένο το βιντεάκι στον a.v.

- Advertisement -
Αυτή η αφιέρωση είναι ΜΌΝΟ για τον α-βου!Για να μην παρεξηγηθούμε..

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. AXAXAXAXAXAXAXAXA !!! …Tσουκαλάκο ΜουΦου,να κάτσεις δίπλα σε ένα από τα κορίτσια του volley,να σου ρίχνουν μισό κεφάλι να σου φύγουν τα κακάκια ;;;..μην πούμε αντρικό volley και basket…o σφουγγαρίστρας ο Τσουκαλάς,πού είναι,τον έκοψε ο Χοντρούλης ο πρόεδρος σας ;;;

  2. Συγνώμη, για βόλλευ ανδρών μην μιλάς γιατί θα σου κατεβάσω όλα τα πρωτοσέλιδα από leoforos.gr και θα γελάμε όλο το βράδυ α-βου….

  3. 12:34μμ,
    Το να ''πειραζόμαστε'' μεταξύ μας σε ένα μέσο που όλοι λειτουργούμε είτε λίγο είτε πολύ σαν παρέα,δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερό που να λυπάσαι..Εκτός και αν μας αποκαλύψεις επιτέλους την ταυτότητά σου για να ξέρουμε γιατί ''χαλάστηκες''τόσο πολύ!Εγώ ξέρω,,,ποιός είσαι..

  4. δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να θιχτείς…μιά πλάκα ανάμεσα στον Mi.Fi. κι εμένα είναι…ούτε προσέβαλε κανέναν,ούτε έθιξε…αλίμονο,αν χάσουμε και την διάθεση για πλάκα που έχουμε…ειλικρινά,δεν μπορώ να καταλάβω τί σε πείραξε …

  5. κομπλεξικα σχολια μην τα δημοσιευετε γιατι θυμωνουμε με την βλακεια που κυκλοφορει,τα παιδια ξερουμε οτι πειραζονται και εμεις σχολιαζουμε για πλακα.Αρρωστημένα πραγματα μακρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog