Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρθρο αναγνώστη για τον Κώστα Λογοθέτη

- Advertisement -

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει και μπροστά μας έχουμε την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμμένα τον Δήμαρχο να κάνει πάλι πίσω στις υποσχέσεις του, να δώσει το δώρο των παιδιών των εργαζομένων του Δήμου για το Πάσχα.

Μιλώντας απο την πλευρά των εμπόρων στο Λουτράκι, ειλικρινά ντρέπομαι να πέρνουν τέτοιες αποφάσεις αυτοί που προεκλογικά μας έλεγαν πως θα τα δώσουν. Περνώντας δύσκολα στην κρίση που ζούμε όλοι καθημερινά θα ήταν μια ανάσα για όλα τα μαγαζιά του Λουτρακίου, αλλά και για τους εργαζόμενους του Δήμου.
Κύριε Λογοθέτη είχατε πει και δευσμετεί  πως ” θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο για τα δώρα των εργαζομένων”. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσατε;
Γιατί ο Παύλου έλεγε πως μπορεί να δώσει τα δώρα των παιδιών και ξέρει και τον τρόπο. Δεν επικοινωνείτε μαζί του να σας πεί μια και είναι και δικός σύμβουλος και συνεργάτης;
Γιατί και τα Χριστούγεννα δεσμευτήκατε πως θα τα δώσετε εσείς αφού δεν τα έδωσε ο Γκιώνης. Και ξοδεύτηκε πολύ μελάνι απο τις εφημερίδες και πολλά συμβούλια έγιναν για αυτό το θέμα, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν σας συγκινεί ιδιαίτερα.
Επίσης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου γιατί σιωπά; Δεν τον ενδιαφέρει το ζήτημα; Ή ασχολείται μόνο με τους πλανόδιους της παραλίας;
Τα μαγαζία του Λουτρακίου κλείνουν και αντί να στηρίζονται απο την συγκεκριμμένη δημοτική αρχή φορτώνουν τους επαγγελματίες με ψεύτικες υποσχέσεις.
Κύριε Λογοθέτη η πολιτική χρειάζεται θυσίες, εσείς είσαστε έτοιμος επιτέλους να τις κάνετε για το καλό του τόπου;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα δεδομενα εχουν αλαξει απο τοτε φιλε αναγνωστη εδω παιδια του δημου μας δεν εχουν να φανε και συ μιλας για δώρα. Η ανεργια οσο παει και μεγαλωνη με ενα μεροκαματο(ζης) με διχος μεροκαματο πεθαινεις.

  2. ερώτηση…δώρο Πάσχα παίρνουν οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι;;;…γιατί πέραν του ηθικού,υπάρχει και διαδικαστικό θέμα,αν είναι να γίνει κατ'εξαίρεση…

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΚΟΒΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΥ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ????

  4. ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ?ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  5. Φίλοι μου ο κάθε Δήμαρχος που εκλέγεται προσπαθεί για το καλύτερο των Δημοτών πρέπει να είναι αγωνιστής και διεκδικητής αυτό σημαίνει κόντρα και αθτό ο κ. Λογοθέτης δεν έχει σκοπό να το κάνει απλά εκτελεί εντολές του κόματος που τον στήριξε αλλά μην ξεχνάει οτι το ποσοστό του στην κοινωνοία του Λουτρακίου είναι 24%.

  6. kai αυτος που εκλεξατε να μας διοικησει τι ειναι?
    μηπως ανεξαρτητος? ή τσιρακι των παΣΟκομνημονιακούν που μας εχουν κανει τη ζωη μαρτυριο?
    εξάλλου και ο φιλος του λογοθέτη το είπε "μαζί τα φάγαμε"
    πρεπει να βλεπεις το δασος και οχι το δενδρο….

    Ο.γ.τ.Α.τ.Δ

  7. Ρε φίλε μου γιατί απορείς που αθέτησε τον λόγο του ο Λογοθέτης. Είναι η πρώτη φορά που δεν τήρησε αυτά που έλεγε προεκλογικά? Δε νομίζω, κοίτα τι γίνεται με τον προαστιακό, κοίτα τι γίνεται με τη μαρίνα. Κοίτα όμως τι θα γίνει στη λαϊκή συνέλευση. Κοίτα πόσο ωραία θα περάσει το θέμα των βοθρολυμάτων. Αφού δεν του βγήκε στο Δ.Σ θα το περάσει όμορφα όμορφα στη λαϊκή συνέλευση, και κάτσε εσύ να περιμένεις δώρο……

  8. Δεν ξερω αν ειχε δεσμευτει πως " θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο για τα δώρα των εργαζομένων", το μονο που σιγουρα ειχε δεσμευτει ο Λογοθετης και θα το κανει ειναι οι θεσουλες που εχει ταξει στον Π.Π! Ηδη τη θεσουλα της συζυγου την τακτοποιησε, τωρα ακουγεται οτι τριζει η θεση του Δημητρακη του Κοντου. Λετε να δουμε να υλοποιειται και η δευτερη δεσμευση στο οικογενειακο περιβαλλον του ανθρωπου που τον εκανε Δημαρχο? Αληθεια το Πασοκ τι θεση παιρνει γι'αυτες τις κινησεις?

  9. ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΑΕΤ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝ….ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕ ΠΕΡΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ….ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ…

  10. Aπορώ μερικές φορές με την θέση πολλών απο εμάς που δέχονται έτσι απλά ότι γίνεται στην ελλάδα και τον τόπο μας.Κυβερνιόμαστε απο το πασοκ και πανελλάδικα και τοπικά και όλοι οι ψευτοσυνδικαλιστές και οι βολέμενοι – χρόνια τώρα – μας πασάρουν την κρίση για να τσεκουρώνουν μισθούς, επιδόματα και δώρα των εργαζομένων και δεν μιλάει κανείς.
    Δεν ξέρω τι υποσχέθηκε ο λογοθέτης στους εργαζομένους, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα με δικαιολογία την κρίση. Ο δήμος μας είναι ένας απο τους πλουσιότερους δήμους της ελλάδας και πρέπει αυτό να φαίνεται. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η ΔΑΕΤ και ο Δήμαρχος και άν έχουν λεφτά…να τα βρούν…ειδαλιώς να μην γεμίζουν με υποσχέσεις τα εκλογικά διαφημιστικά τους φυλλάδια.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog