Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αγγελίες για γυμνές υπαλλήλους!

- Advertisement -

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε τις υπαλλήλους σας ντυμένες με αυστηρά ταγιέρ; Φαίνεται πως και άλλοι εργοδότες έχουν το ίδιο… πρόβλημα με εσάς καθώς πρόσφατα στην ιστοσελίδα Craigslist υπάρχουν αγγελίες που ζητούν υπαλλήλους οι οποίοι θα δουλεύουν γυμνοί!

Πρόκειται για την εταιρία παραγωγής λογισμικού Nude House η οποία ζητά προγραμματιστές οι οποίοι θα δουλεύουν χωρίς ρούχα! Τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις έχει και για τους υπαλλήλους τηλεφωνικής τεχνικής υποστήριξης.

Μάλιστα η αγγελία τιτλοφορείται ως Nude Web Coders Wanted ενώ τονίζεται πως οι πελάτες δε θα γνωρίζουν πως οι τηλεφωνήτριες θα φορούν μόνο το άρωμά τους…

Όσοι σκέφτεστε να στείλετε βιογραφικό αλλά φοβάστε ότι θα πουντιάσετε δε χρειάζεται να ανησυχείτε αφού η εταιρία διαβεβαιώνει πως θα υπάρχει θέρμανση σε όλες τις εγκαταστάσεις.

“Από όσο γνωρίζω, δεν είμαστε απλά η πρώτη Βρετανική εταιρία που προσφέρουμε εργασία σε γυμνιστές, για web-coding και web-selling, αλλά είμαστε οι πρώτοι παγκοσμίως που διαθέτουμε ειδική εργασιακή μονάδα για γυμνιστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να εργάζονται γυμνοί και να κερδίζουν σημαντικά χρήματα.

Βέβαια, έχουμε κάποιες δυσκολίες στο θέμα της προώθησης αυτής της αγγελίας, καθώς οι περισσότεροι συγχέουν το γυμνισμό με το σεξ και την κατάλυση οποιασδήποτε προσωπικής ελευθερίας. Σίγουρα καταλαβαίνουμε τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, μεγεθών και ηλικιών, αλλά αυτό που μας ανησυχεί είναι η τεχνική ικανότητα και οι πωλήσεις, και όχι η διαθεσιμότητα”, είπε ο ιδρυτής της εταιρίας, Chris Taylor.

Ο ετήσιος μισθός για τους “γυμνούς υπαλλήλους” θα φτάνει τα 27.500 ευρώ.

cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog