Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θέλει Παπασταθόπουλο ο Μαρινάκης

- Advertisement -

Να πάρει στον Ολυμπιακό ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί μια από τις εξαιρετικές περιπτώσεις.

Η απόκτηση του διεθνούς μέσου από την Μίλαν μπορεί να είναι δύσκολη ωστόσο δεν είναι απίθανη. Μάλιστα, χθες τα ιταλικά ΜΜΕ παρουσίαζαν ως σίγουρη την αποχώρηση του από την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναφέροντας πως για αυτόν ενδιαφέρονται η Ζενίτ, το Αμβούργο και Ολυμπιακός.

Αν υπάρξει πρόταση της Μίλαν ως μεταγραφή και όχι ως δανεισμό, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει είτε να ξεχάσουν τον Παπασταθόπουλο είτε να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Στο προσκήνιο Σάντσες και Τζαβέλλας

Δυο παίκτες που βρίσκονται σταθερά στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού είναι οι Σάντσες της Βαλεσιέν και Τζαβέλλας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Ο διεθνής Κολομβιανός μέσος είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πωληθεί από την Βαλενσιέν, με τους “ερυθρόλευκους”” να κάνουν ήδη τις κινήσεις τους έχοντας άλλωστε και την ευχέρεια από τα χρήματα της πώλησης του Ντουντού.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Τζαβέλλας είναι με διαφορά ο πρώτος στόχος της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχοντας ήδη βολιδοσκοπήσει τόσο την Άιντραχτ όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αν τελικά η γερμανική ομάδα δεν τα καταφέρει και μείνει στην Μπουντεσλίγκα.

newsbomb.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog