Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελίες για το iphone 4: Οι χρήστες ισχυρίζονται ότι τραβάει κρυφά φωτογραφίες

- Advertisement -

Η Apple τις τελευταίες μέρες λαμβάνει διάφορα mail από χρήστες που λένε οτι το iPhone 4 που έχουν στην κατοχή τους, τους τραβάει κρυφά φωτογραφίες.

Μερικοί Χρήστες του iPhone 4 αναφέρουν πως το τηλέφωνο , τους βγάζει φωτογραφίες χωρίς να το γνωρίζουν, και προβάλει αυτές τις μυστηριωδώς λαμβανόμενες φωτογραφίες κατά την διάρκεια βίντεο κλήσεων στο FaceTime.

Οι χρήστες προσέφυγαν στο κέντρο υποστήριξης της Apple για να παραπονεθούν σχετικά με το ζήτημα. Σύμφωνα με τις αναρτήσεις,, βλέπουν να έχουν ληφθεί φωτογραφίες από την εμπρόσθια κάμερα του iPhone, που δεν έχουν τραβήξει οι ίδιοι, κατά τις κλήσεις με το FaceTime.

Μια χρήστης έγραψε “Ο φίλος μου και εγώ έχουμε πρόσφατα δει το πρόβλημα πολλές φορές, όταν ο ένας από εμάς καλεί τον άλλον με το FaceTime, μια παλιότερη φωτογραφία παγώνει την οθόνη μας, ενώ ο άλλος που λαμβάνει την κλήση βλέπει μια μαύρη οθόνη. Είναι ανατριχιαστικό γιατί εμφανίζει φωτογραφίες μας από την εργασία μας, που εγώ έχω χρησιμοποιήσει το FaceTime μερικές φορές, ενώ εκείνος ποτέ. Αναρωτιόμαστε πως και γιατί συμβαίνει αυτό, και αν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί. Είναι πολύ άβολο και ενοχλητικό, ακόμη και όταν δεν έχουμε χρησιμοποιήσει την κάμερα και το FaceΤime, η κάμερα να κρατάει φωτογραφίες.

Κάποιος άλλος έγραψε: “Έχω ένα στήριγμα στο αυτοκίνητο για το τηλέφωνο, όπου άφησα την συσκευή και πετάχτηκα να πάρω ένα σάντουιτς. Ήταν σε ένα εμπορικό κέντρο που δεν είχα ξαναπάει και δεν είχα χρησιμοποιήσει το ασύρματο δίκτυο ποτέ. Παρκάρισα , έτρεξα να πάρω το σάντουιτς και επέστρεψα γρήγορα. Πάτησα το κουμπί να δω αν με είχε καλέσει κάποιος (δεν με είχε καλέσει κανένας) και έφυγα. Αφού επέστρεψα στο χώρο εργασίας μου και είχα φάει το σάντουιτς, δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το FaceTime και είδα μια εικόνα μου στο αυτοκίνητο 20 με 30 λεπτά νωρίτερα!”

Δεν έχει προσδιοριστεί τι μπορεί να προκαλεί το θρυλούμενο πρόβλημα, η υποστήριξη της Apple ζήτησε από ένα χρήστη να επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο iPhone 4, αλλά ο χρήστης ανέφερε πως το πρόβλημα δεν λύθηκε, και τελικά του ζήτησαν να την επιστρέψει σε κάποιο κατάστημα Apple και να πάρει καινούργια. Οι αναφορές για το πρόβλημα είναι για iOS 4.3 και iOS 4.3.1.

anwnimo.blogspot.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog