Δεν πρόκειται περί αστείου αλλά για επίσημες αναφορές πρακτόρων του FBI…
που σκόρπισαν τον πανικό στο Λευκό Οίκο στα τέλη της δεκαετίας του 1970 αλλά και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1980….

Στα αποχαρακτηρισμένα πλέον, πρώην απόρρητα έγγραφα των ομοσπονδιακών πρακτόρων που διέρρευσαν στο Internet, υπάρχουν αναφορές για μαζικές ”απαγωγές” βοοειδών από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.Με έκπληξη διαβάζουμε πως οι εξωγήινοι άρπαζαν τα ζώα και μετά τα ξαναπετούσαν νεκρά στη γη, σε νοτιοδυτικές περιοχές των Η.Π.Α, αφού προηγουμένως τους είχαν μυστηριωδώς αφαιρέσει τις γλώσσες, τα χείλη, τα όργανα αναπαραγωγής, τα μάτια και τα αυτιά ενώ βρέθηκαν επίσης ζώα χωρίς κόκκαλα και ”αποστραγγισμένα” από αίμα!

Ο φόβος για τους εξωγήινους που έκαναν θυσίες ζώων κυρίευσε πρώτα τους κτηνοτρόφους σε New Mexico, Nebraska και Colorado και μετά την Washington.

Τον Ιανουάριο του 1979 ο γενικός εισαγγελέας των Η.Π.Α Griffin Bell έγραψε στον γερουσιαστή Harrison Schmitt : ”Από τις αποδείξεις που μου έστειλαν προκύπτει ένα πολύ περίργο φαινόμενο”.

Τρομοκρατημένος ένας αστυνομικός ανέφερε στα κεντρικά στους ανωτέρους του : ”Ένας 11 μηνών ταύρος πετάχτηκε από ένα είδος αεροσκάφους βόρεια ενός ράντσου.Τα όργανα αναπαραγωγής του είχαν αφαιρεθεί από ένα αιχμηρό αντικείμενο μεγάλης ακρίβειας.Τα κόκκαλα του είχαν αφαιρεθεί και η σάρκα του είχε μία περίεργη ροζ απόχρωση.”

Το μυστήριο δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και έτσι αναπτύχθηκαν θεωρίες, από το FBI μάλιστα, ότι επρόκειτο για απόρρητα βιολογικά πειράματα που διεξήγαγαν από κοινού η CIA και το υπουργείο Ενέργειας.

topeiraxtiri.blogspot.com