Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντώνης Ρέμος : ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAY!!!!!!

- Advertisement -

Τη σεξουαλικότητά μου δεν τη διαφήμισα ποτέ. Με το ζόρι γκέι δεν γίνεται κανένας, όσο …κι αν το θέλουν κάποιοι που γράφουν ανώνυμα πίσω από ένα κομπιούτερ. Μαζεύω μέσα μου τόσα πολλά, ελπίζω να μην εκραγεί η βόμβα κάποια στιγμή» αυτή ήταν η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην ερώτηση του δημοσιογράφου του περιοδικού «Elle» για το αν είναι ομοφυλόφιλος και πρέπει να είναι η πρώτη φορά που τον ρωτάει κάποιος δημόσια.

Για τη Ζέτα είπε:

«Πάντα θα υπάρχει ένας άνδρας να μιλάει για εκείνη, γιατί η Ζέτα είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσωπικότητα… Τώρα που έχει κλείσει τελείως ο κύκλος με τη Ζέτα, αφού και οι δύο έχουμε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, κάθομαι και σκέφτομαι όλες τις ευτυχισμένες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε μαζί»

Για τις ασχολίες του εκτός τραγουδιού είπε:

«Το ότι ασχολήθηκα με πράγματα έξω από το τραγούδι, δεν μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για κάποιες επιχειρήσεις με καφέ που άνοιξα στη Θεσσαλονίκη, οτιδήποτε έκανα εκτός τραγουδιού με έκανε να πονέσω. Το μόνο που κάνω καλά είναι να τραγουδάω και αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα. Το τραγούδι είναι το μόνο που δεν με έχει πληγώσει στη ζωή μου. Εγώ το έχω προδώσει, εκείνο ποτέ».
*simantra

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog