Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου

- Advertisement -

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011


Για πρώτη φορά χθες, στην  αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου, το Πνευματικό Κέντρο σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Κέντρο Συμβουλευτικού Προσανατολισμού , το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου συνδιοργάνωσαν στα πλαίσια του ΄΄ Καλλικράτη΄΄,  Σχολή Γονέων για τον Δήμο Λουτρακίου-  Αγ. Θεοδώρων.
Οι ομιλητές κ. Γεώργιος Παπαφίλης και Στυλιανός Καραναστάσης, αναφερθηκαν εκτενώς στις  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ δυνατότητες του Κέντρου Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στα ΤΕΣΤ επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς στους παράγοντες που επηρεάζουν τις επαγγελματικές επιλογές των μαθητών.
Η συνέχιση των μαθημάτων από την 4η Μάιου 2011 στο χώρο  του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου  (Κολοκοτρώνη 17) της Σχολής Γονέων, με κύριο άξονα την επίδραση του στρες στους μαθητές ως συνέπεια της παρούσας οικονομικής κρίσης, θα υποβοηθήσει τη δυνατότητα μιας άλλης προσέγγισης μεταξύ γονέων και παιδιών.
Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog