Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επεισόδια στην ομιλία του Λοβέρδου

- Advertisement -

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια κομματικής ομιλίας του Ανδρέα Λοβέρδου στο Α’ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, που είχαν ως αποτέλεσμα να υποστούν διάσειση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρος Πελέκας και ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Την ώρα της άφιξης, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, οι οποίοι, κατά τους ίδιους, ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτέθηκαν του υπουργού Υγείας και των συνεργατών του.
Πετώντας αυγά συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και να χάσει τις αισθήσεις του.
Αμέσως ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη η οποία παρενέβη και απεκατέστησε την τάξη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας».
Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αποχώρησε για να επισκεφθεί τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματά στο οποίο διακομίσθηκαν, ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσία των κ.κ. Τιμοσίδη και Αηδόνη.

*newtoday.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σημερα ανακοινωθηκε πως επισημα η ανεργια ειναι 15%, φυσικα ολοι γνωριζουμε πως η πραγματικοτητα ειναι πολυ ποιο δυσαρεστη και η ανεργια ειναι πολυ μεγαλυτερη και τολμαει ο Υπουργος της αφαντης Υγειας, να ειναι ομιλητης σε κομματικη συγκεντρωση ? Απορει για τα επεισοδια ? Γυρισαν την Χωρα στη δεκαετια του 60 και εχουν το θρασος να βγαινουν στα κομματικα καναλια και να λενε αρλουμπες ? Τα πραγματα εχουν αγριεψει και υπευθυνοι ειναι μονο αυτοι που κυβερνησαν και κυβερνουν την αμοιρη Ελλαδα. Θα παμε πολυ παρακατω σε ολα τα επιπεδα και το ξυλο δεν θα το γλυτωσει κανεις πολιτικος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog