Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιτέθηκαν σε νομπελίστα στην Πάτρα .

- Advertisement -
Επεισόδιο κατά τη διάρκεια ομιλίας του νομπελίστα καθηγητή Τζέιμς Γούατσον στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών σημειώθηκε την Πέμπτη (14/4), όταν ομάδα αγνώστων επιχείρησαν να τον τραυματίσουν.


Επεισόδιο με νομπελίστα στην Πάτρα by aggelosandreou

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, οι ομάδα εισέβαλε στο χώρο του συνεδριακού κέντρου, και ένας εκ των αγνώστων προσπάθησε να χτυπήσει τον καθηγητή με αντικείμενο.
Τότε επενέβησαν δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών και εμπόδισαν τον νεαρό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά. Στην συνέχεια η ομάδα των αγνώστων αποχώρησε, ενώ ο βραβευμένος καθηγητής είναι καλά στην υγεία του.
Ο Γουάτσον είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, αφού έχει υποστηρίξει ότι οι αφροαμερικανοί έχουν χαμηλότερο δείκτη ευφυίας από τους λευκούς.
πηγή : cosmo.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τουλάχιστον τώρα υπήρξε μόνο ένας κόπανος που πήγε να κτυπήσει τον καθηγητη.Στον Πανούση όμως ήταν ένα μπουλούκι απο αριστεριστές τραμπούκους κουκουλοφόρους.

  2. όπως βλέπεις,η βλακεία δεν έχει χρώμα,ούτε ιδεολογία…είτε ένας,είτε πολλοί,είτε κόκκινος,είτε μαύρος,ο βλάκας είναι βλάκας…αν κάθε φορά που διαφωνούμε ,πλακωνόμασταν,θα είμασταν ακόμα πάνω στα δέντρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog