Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μεθυσμένη Ρωσίδα πέταξε στο τζάκι το μωρό της!

- Advertisement -

Μία 33χρονη γυναίκα από τη Ρωσία κατηγορήθηκε ότι σε κατάσταση μέθης έριξε το μωρό της στο αναμμένο τζάκι, σύμφωνα με το News.ru.

Η Alena Κ., κάτοικος του χωριού Tinska στην περιοχή Krasnoyarsk, είχε μια αδυναμία στο ποτό… Ήταν μάλιστα γνωστό στους δικούς της ότι όταν έπινε λίγο παραπάνω γινόταν επιθετική προς τα μικρά της παιδιά, ένα αγόρι 2 ετών και ένα κορίτσι 8 μηνών. Τη Δευτέρα, η νεαρή μητέρα έπινε όλη μέρα… Κάποια στιγμή ο μικρός έκανε φασαρία και η Alena του επιτέθηκε. Για να ηρεμήσει η κατάσταση, η πεθερά της αποφάσισε να βγάλει το παιδί για βόλτα. Ολο εκείνο το διάστημα η κόρη της 33χρονης κοιμόταν ήσυχα. Ωστόσο, λίγο αργότερα για κακή της τύχη ξύπνησε και άρχισε να κλαίει έντονα.

Αυτό εκνεύρισε τη μεθυσμένη μητέρα, η οποία σε μία απίστευτη κίνηση πήρε το μωρό και το πέταξε στο τζάκι. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι η πεθερά της με το μικρό υπέστησαν το απόλυτο σοκ καθώς βρήκαν το καμένο κορμί του παιδιού μέσα στο τζάκι! Όταν η μητέρα συνήλθε και συνειδητοποίησε τι έκανε, έπαθε νευρικό κλονισμό, σύμφωνα με την αστυνομία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog