Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

”Δολοφονική” λακούβα χρήζει άμεσης επιδιόρθωσης στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι του Δήμου να καλύψουν άμεσα την γούβα(βάθους 10-15εκ!) που έχει ανοιχτεί στην στροφή της οδού Δημοσίων Υπαλλήλων στο Λουτράκι γιατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνη,ιδιαίτερα για μοτοσυκλετιστές. Στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου έχουν ”φύγει”αρκετοί νέοι άνθρωποι καθώς είναι ένας δρόμος που αναπτύσονται μεγάλες ταχύτητες και θα πρέπει αύριο το πρωί κιόλας να ριχτεί άσφαλτος για να ομαλοποιηθεί ο δρόμος μην έχουμε τίποτα άλλα τραγικά περιστατικά όπως προχθές, που μηχανή με δυο επιβαίνοντες βγήκε εκτός δρόμου στις 9 το βράδυ χωρίς ευτυχώς να πάθουν κάτι και αυτό συνέβη λόγω του ότι ο οδηγός ”πήγαινε”με μόλις 25χλμ την ώρα..Mε 40-50χλμ, βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα…

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για κάντε μια βόλτα στο δρόμο για Καραβούλη και μετρήστε πόσες μεγάλες λακούβες έχει. Εκεί να δειτε επικινδυνότητα!!!

  2. Η άσφαλτος (μπάλωμα) που έχουν ρίξει στη συγκεκριμένη στροφή είναι πολύ επικίνδυνη γενικότερα. Ανεβαίνοντας τον δρόμο πρέπει να πάρεις την στροφή όσο πιο εσωτερικά γίνεται γιατί αλλιώς σε πετάει. Και πόσο μάλλον με την λακούβα.

  3. …ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ?ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ? ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

  4. ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ.

  5. λίγο χώμα να πέσει,έστω για προσωρινά,για να μην σκοτωθεί κανένας άνθρωπος,πρέπει να το εγκρίνει ο επίτροπος ;;;…λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog