Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ηράκλειο: Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες – Ένας απαγορευμένος έρωτας που συγκλονίζει…

- Advertisement -

Ο έρωτας γεννήθηκε ανάμεσα σε έναν 21χρονο και μια 17χρονη, των οποίων όμως οι οικογένειες δε διατηρούν καλές σχέσεις – Με πυροβολισμούς αναζητούσε τη “νύφη” ο αδερφός της…

Οι “Φουρτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες” παίρνουν σάρκα και οστά στα Βορίζια, χάρη σε έναν έρωτα που γεννήθηκε ανάμεσα στα μέλη δύο γνωστών οικογενειών της περιοχής, τις οποίες όμως χωρίζουν διαφορές. Περίπου στις 05.00 το πρωί ένας 21χρονος από τη μια οικογένεια “έκλεψε” μια 17χρονη από την άλλη οικογένεια. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για εκούσια απαγωγή, αφού μεταξύ των δύο νέων είχε φουντώσει … έρωτας!
Σύμφωνα με το cretalive.gr, λίγες ώρες αργότερα ο 23χρονος αδερφός της “νύφης” έφτασε στο σπίτι του “γαμπρού” αναζητώντας την αδερφή του. Η μητέρα του 21χρονου, ωστόσο, τον ενημέρωσε ότι ο γιος της δε βρισκόταν στο σπίτι. Εξοργισμένος ο 23χρονος πυροβόλησε εναντίον του σπιτιού αλλά και εναντίον του αυτοκινήτου του νεαρού “γαμπρού”, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.
Ήδη αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στη Μεσσαρά λόγω των διαφορών που χωρίζουν τις δύο οικογένειες, ωστόσο, στην περιοχή, μέχρι στιγμής, επικρατεί ηρεμία.
Πάντως οι έρευνες των αρχών κινούνται προς δύο κατευθυνσεις: από τη μία αναζητείται το “ζευγάρι”, με δεδομένο ότι η “νύφη” είναι ανήλικη, κι από την άλλη αναζητείται ο 23χρονος αδερφός της νύφης ως δράστης των πυροβολισμών.
*newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog