Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σάλος με τη μαθήτρια της Κορίνθου

- Advertisement -

Τις τελευταίες ημέρες, τα μεγαλύτερα blogs και sites της χώρας, ασχολούνται με το θέμα – ΣΟΚ που θέλει μαθήτρια του Γυμνασίου Κορίνθου να έχει μαγνητοσκοπήσει με το κινητό της τηλέφωνο τις ερωτικές της στιγμές.

Ήδη, πολλοί αναγνώστες μέσα από σχόλια που έχουν κάνει στο loutrakiblog, έχουν κατακρίνει αυτήν της την κίνηση, αλλά πρέπει να αναλογιστούμε όλοι μας ότι αυτή η κοπέλα θα χρειαστεί ίσως και ψυχολόγο για να ξεπεράσει το σοκ από την πολλή δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα. Ήδη, απ’ ότι μαθαίνουμε η κατάσταση στο σχολείο της είναι τεταμένη, καθώς τα πικρόχολα σχόλια για τις επιδόσεις της συγκεκριμένης μαθήτριας από τους συμμαθητές της και όχι μόνο, δίνουν και παίρνουν.

Τις πρώτες ημέρες, όλοι αναζητούσαν μετά μανίας να μάθουν ποιά είναι αυτή η κοπέλα ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που είχαν τις υποψίες τους. Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι τόσο ο διευθυντής και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου, όσο και οι συμμαθητές αλλά και οι γονείς της κοπέλας να αντιμετωπίσουν το θέμα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Μπορεί το όλο γεγονός να ξεκίνησε σαν πλάκα (ίσως ακόμη να αντιμετωπίζεται έτσι) ή σαν προσπάθεια εντυπωσιασμού από την μεριά της νεαρής μαθήτριας, υπάρχει όμως σοβαρότατο ενδεχόμενο αυτή η επιπολαιότητά της να μετατραπεί σε εφιάλτη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog