Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στενές σχέσεις ανάμεσα σε Λογοθέτη – Πνευματικό;

- Advertisement -

Η σκληρή κόντρα Κορίνθου – Λουτρακίου με αφορμή τα όρια και των δήμων και τις συνενώσεις του Καλλικράτη φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα .

Οι ομηρικές μάχες Πνευματικού – Γκιώνη που σε ορισμένες στιγμές ξεπέρασαν ακόμα και το “κόκκινο” , έδωσαν την θέση τους στη στενή συνεργασία αλλά και επιρροή του δίδυμο Πνευματικού-Σταυρέλη σε όλα πολιτικά αλλά και υπηρεσιακά δρώμενα του νέου δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.
Πρόσφατα ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Κακαβά συνέφαγαν παρέα με Αλέκο Πνευματικό και Νίκο Σταυρέλη στη γνωστή ταβέρνα του Λουτρακίου “Μουριά”.
Το γεύμα και η ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε υπό το άγρυπνο βλέμμα του εκδότη του Βήματος Λουτρακίου Σπύρου Γιαλοψού.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας η Κόρινθος δια του δημάρχου της αλλά κυρίως του Νίκου Σταυρέλη παρέχει ειδικές αυτοδιοικητικές συμβουλές και τεχνογνωσία στους “άπειρους ” συναδέλφους τους στο Λουτράκι.
Κάποιοι επιμένουν ότι αυτές οι συμβουλές και η παροχή τεχνογνωσίας είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο ώστε να θεωρείτε “επέμβαση” στα εσωτερικά του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων!
Μάλιστα το σλόγκαν που κυκλοφορεί στο Λουτράκι το τελευταίο διάστημα είναι ότι ” Ο Πνευματικός απέτυχε να φέρει το Λουτράκι στην Κόρινθο αλλά κουμάντο στο Λουτράκι κάνουν αυτός και ο Σταυρέλης!”

Γι αυτούς που γνωρίζουν ακόμα περισσότερα πράγματα θεωρούν ότι η συγκεκριμένη πολιτική εξέλιξη δεν είναι καθόλου τυχαία και έγινε πολύ μεθοδευμένα με την χρησιμοποίηση κατάλληλων ανθρώπων του νέου δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

Ένας βασικός τέτοιος παράγοντας που όλοι στο Λουτράκι θεωρούν ότι χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος ίππος ” για να μπει ως “κουμανταδόρος” ο Πνευματικός στο Λουτράκι , είναι ο στενός συνεργάτης του Κώστα Λογοθέτη αντιδήμαρχος Σπύρος Νικολάου.

Ο συγκεκριμένος Αγιοθοδωρίτης αυτοδιοικητικός ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ δημοτικός Σύμβουλος του π.δήμου Αγίων Θεοδώρων που είχε ψηφίσει να συνενωθεί ο π.Δήμος Αγίων Θεοδώρων με τον Δήμο Κορινθίων και ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ !

sfedona.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και πέρσι στην Μουριά ήτανε ο Γκιώνης με τον Πνευματικό στο τραπέζι που έκανε πάλι ο Γιαλοψός αλλά ο Λάκης κουβέντα,τώρα τι τον έπιασε και λέει αυτές τις φαντασιώσεις;
    Διορθώνω ότι δεν ήταν ο Κακκαβάς στο φετινό τραπέζι αλλά ο αντιδήμαρχος Γλυκοφρύδης.Ας βγει ο μι.φι να πεί ότι κάνω κάπου λάθος.

  2. nai exei dikio o filos 10:52 o logothetis den tha dextei pote na parei simvoules apo ton pnevmatiko den toy to epitrepei to profil tou aloste aytos pernei simvoules-entoles mono apo ton pavlou kai as vgei opoios thelei na me diapsefsei!!!!!!!!!!!

    pomlapi

  3. Κατ' αρχάς, μπράβο στον mi.fi. που δεν φρόντισε να "προδώσει" αυτό το ραντεβού αν και έγινε στο μαγαζί του. Όλα τα υπόλοιπα, είναι δευτερεύοντα. Όλες οι άλλες ιστοσελίδες έχουν γράψει ολόκληρα κατεβατά. Τα εν οίκω μη εν δήμω…

  4. ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ-ΣΤΑΥΡΕΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΄ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ΄ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΝΕΟ ΥΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΣΙΩΝ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΒΟΧΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΘΑΝΑΙ ΕΤΕΡΟΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2008 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.

  5. Συζήτησαν άραγε και για την επέκταση του βιολογικού και τα βοθρολύματα του διευρυμένου Δήμου Κορινθίων και Βόχας?
    ΠΑΣΟΚ είναι αυτό κύριοι! Είχανε πολύ καιρό δύο Πασόκοι δήμαρχοι να είναι ταυτόχρονα στα πράγματα. Λέτε να μην συνεργαστούν για το καλό του τόπου? άλλωστε και ο αρχηγός τους ΓΑΠ για το καλό μας δεν νοιάζεται? και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog