Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιώργος Κατσαμάκης – Προβάδισμα ο Ολυμπιακός

- Advertisement -

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς για ψυχολογικούς λόγους, χρειάζεται την νίκη περισσότερο.

Είναι βέβαιο ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, δεν κρίνεται το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play-offs και στο ποιά ομάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός, έχει αποδείξει ότι τα παιχνίδια που θέλει τα παίρνει. Από την άλλη, όπως είπα και στον πρόλογο, ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τη Σιένα και με τη βοήθεια του κόσμου του, να πάρει τη νίκη που θα του δώσει την έξτρα ώθηση που του χρειάζεται για να μπει στα play-offs με άλλη ψυχολογία.

Παίκτες κλειδιά

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός, με την δεδομένη απουσία του Νεστέροβιτς από τη front line του Ολυμπιακού, θα προσπαθήσει να μεταφέρει το παιχνίδι κάτω από τη ρακέρα. Συνεπώς, Μπατίστ και Φώτσης θα έχουν το ρόλο κλειδί στον αγώνα και από την απόδοσή τους θα κριθούν πολλά, πέρα από την αδιαμφισβήτητη κλάση του Δ. Διαμαντίδη.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, θα προσπαθήσει κατά τη γνώμη μου να παίξει από την περιφέρεια και πολλά θα κριθούν από τον Μίλος Τεόντοσιτς αλλά και από το αν ο Μπουρούσης θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην πίεση που θα του ασκηθεί.

Προπονητές

Η αξία των δύο προπονητών είναι τεράστια. Ωστόσο, στον πάγκο έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Παναθηναϊκός λόγω του Ομπράντοβιτς που ξέρει να προσαρμόζεται καλύτερα από τον Ίβκοβιτς στα θέλω του αγώνα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα πλάνα της ομάδας του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog