Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α. Σαμαράς: Αποτυχία ο Καλλικράτης

- Advertisement -

Έντονα επικριτικός κατά της κυβέρνησης για την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» και την έλλειψη πόρων και αρμοδιοτήτων στην Τοπική … Αυτοδιοίκηση, εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στη Θράκη, ύστερα από τις συναντήσεις του με Δημάρχους του νομού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Αδέσμευτου Τύπου», ο Α. Σαμαράς κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να «αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του» και δήλωσε: «Αντί ο κ. Παπανδρέου να ετοιμάζει καινούργια νομοσχέδια, όπως τον καινούργιο εκλογικό νόμο θα έπρεπε να τραβήξει από το αφτί τον υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος έχει φτιάξει έναν «Καλλικράτη» που σήμερα κάνει τον περιφερειάρχη να μην έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και να έχει λιγότερα χρήματα από τους παλιούς νομάρχες».

troktiko.eu

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόβλημα του Σαμαρά είναι ο εκλογικός νόμος? Είναι τρομακτικά χαμηλό το επιπεδο των πολιτικών μας. Γαι κανένα μεσημεριανό σόου είναι και τίποτα παραπάνω.ουστ

  2. εχει δικιο ο Σαπαρας. αγαπητοι φιλοι οχι μονο δεν ακουτε αλλα μου φαινεται οτι ζητε σε αλλη πραγμτικοτητα. Οταν ακουτε ολους τους δημαρχους να λενε οτι δεν μας δινουν τα λεφτα που μας υποσχέθηκαν, και οταν αναγκαστικα θα πληρωσετε 2πλασια η 3πλασια δημοτικα τελη απο αυτα που πληρωνατε, να μην διαμαρτυρηθειτε. ο καλλικρατης μεχρι στιμης ειναι δυστυχως για μας μεγαλη αποτυχια.

  3. 1:57 μ.μ. O Καλλικράτης είναι κάτι καινούργιο,όχι απαραίτητα κακό, αλλά σίγουρα μια δημοκρατική μεταρρύθμιση με τις καλύτερες προθέσεις.Χρειάζεται χρόνος και χρήμα για να τον εμπεδώσουν οι τοπικές κοινωνίες.Δυστυχώς οι συγκυρίες δεν είναι καλές. Το κράτος (ή τέλος πάντων ό,τι έχει απομείνει από αυτό) δεν δίνει χρήματα αλλά παρακινεί τους Δημάρχους να μαζέψουν αυτά που τους χρωστάνε οι δημότες. Στο Δήμο μας οι δημότες (ιδιώτες και Επιχειρήσεις) χρωστούν 5 – 6 εκ. ευρώ. Όταν και αν λοιπόν το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίσει αύξηση των τελών, η αντίδραση των δημοτών θα είναι δεδομένη. Οι τοπικοί άρχοντες θα μπλέξουν άσχημα όταν τεθεί τέτοιο δίλημμα.
    Φιλικά..
    oTrelostouHoriou

  4. Enw prin ton Kallikrati ola douleuan roloi!..
    Mono na gkriniazei kserei, afou prwta mas edeikse poso vlakas laikistis einai me to na paei na glupsei ton Pswmiadi, auti ti lera…
    Wraia enalaktiki lusi exei auti h xwra…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog