Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το σχόλιο του Άγγελου Γλυκοφρύδη για το ντέρμπι – Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός

- Advertisement -

Οταν εχεις να κανεις με μια ομαδα που εχει προκριθει στο Φαιναλ φορ και μια απο τις 8 καλυτερες ομαδες της Ευρωπης, οπως οι Παναθηναικος και Ολυμπιακος, εκ των προτερων τα προγνωστικα ειναι δυσκολα.

Ο Ολυμπιακος σαν γηπεδουχος ειναι μεν πρωτος στη βαθμολογια και εχει κανει ενα σπανιο για τα τελευταια χρονια διπλο στο ΟΑΚΑ, αλλα τον τελευταιο καιρο οι εμφανισεις του -ειδικα με τη Σιενα- δεν πειθουν. Ο τραυματισμος του Νεστεροβιτς αλλαζει τα δεδομενα, καθως ο Παναθηναικος φαινεται ετσι να κερδιζει τη μαχη στη ρακετα κατα τη γνωμη μου. Ειδικα αν αναλογιστουμε την αποδοση του Σλοβενου στο πρωτο ματς, καταλαβαινουμε για τι απωλεια μιλαμε για τους ερυθρολευκους.

Οι πρασινοι απο την αλλη εχουν το ηθικο στα υψη μετα απο την προκριση στο Φαιναλ φορ, αλλα η απουσια του Νικολας θα παιξει και αυτη το ρολο της, αφου στερει απο τον Παναθηναικο το σουτ απο εξω και δινει τη δυνατοτητα για πιο κλειστη αμυνα στους κοκκινους. Στα συν του Παναθηναικου η φορμα στην οποια βρισκεται το τελευταιο διαστημα η ομαδα του Ομπραντοβιτς, που θελει να κερδισει το πλεονεκτημα εδρας για τα πλει οφ. Προσωπικα λογω της εικονας των δυο ομαδων τον τελεταιο μηνα δινω προβαδισμα στον Παναθηναικο.

Ευχομαι να κερδισει ο καλυτερος και να μη συμβει το παραμικρο στον αγωνα ανεξαρτητως αποτελεσματος, ωστε κερδισμενο να ειναι το ιδιο το αθλημα που αγαπαμε.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαλοσώρισες Αγγελή στην παρέα μας και αξίζουν συγχαρητήρια στον alex για την πρωτοβουλία αυτή.

    Τώρα για το παιχνίδι σαν παλιός και γω αθλητής του Ποσειδώνα πιστεύω ότι πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι άμυνες και κατά πόσο θα δουλέψει το πικ εν ρολ του Παναθηναικού.

    Μεγάλη όντως η απώλεια του Νεστέροβιτς από τον Ολυμπιακό αλλά θεωρώ ότι η απουσία Νίκολας χωλαίνει πιό πολύ τον Παναθηναικό.

    Έχω την εντύπωση ότι αν Μπουρούσης και σία της φροντ λάιν του Ολυμπιακού δώσουν το κάτι παραπάνω από αυτά που δεν έδωσαν στους τελευταίους αγώνες στον Ολυμπιακό η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα φτάσει έστω και δύσκολα στην νίκη.
    Τα σουτ επίσης από την περιφέρεια θα κρίνουν πάρα πολλά και ελπίζω ο αγαπημένος μου παίκτης σήμερα να είναι κρύος(Διαμαντίδης) γιατί είναι παικτάρα που μπορεί να κάνει την διαφορά..
    Ελπίζω όπως όλοι να γίνει ένα καλό ματς χωρίς ακρότητες και κερδισμένο να βγει το μπάσκετ που όλοι αγαπάμε…

  2. καλωσόρισες συνονόματε και άστον μουφού να το παίζει αντικειμενικός…μετά το παιχνίδι θέλω να δώ τί θα λέει !!! χάχαχα…να νικήσει ο καλύτερος και να μην δούμε καφρίλες…αυτό λέω εγώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog