Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά στο loutrakiblog – Οι λόγοι που απείχαμε από τη Λαϊκή Συνέλευση

- Advertisement -

Πριν από λίγο, επικοινωνήσαμε με τη Μαρία Πρωτοπαππά, από την οποία ζητήσαμε να μας αναπτύξει τους λόγους που απείχε από τη σημερινή Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποίησε ο Κώστας Λογοθέτης στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου. Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο loutrakiblog.

“Συζητήθηκε άτυπα το θέμα για το αν θα παραστούμε στη Λαϊκή Συνέλευση ή όχι. Αποφασίσαμε από κοινού να μην παρευρεθούμε καθώς δεν υπήρχε θεματολόγιο από την πλευρά του δημάρχου για τα θέματα προς συζήτηση. Από την άλλη, η μόνη ενημέρωση που είχαμε ήταν από τα blogs και το site του δήμου. Προσωπικά, πιστεύω ότι η λαϊκή συνέλευση έπεται των πράξεων και τους 4 μήνες που βρίσκεται η δημοτική αρχή στα ηνία, δεν έχει κάνει τίποτα από όσα είχε προεκλογικά δεσμευτεί. Το μόνο που προσπάθησε να περάσει και μάλιστα σε μια νύχτα, ήταν η μεταφορά των βοθρολυμάτων των δήμων Κορινθίων και Βέλου – Βόχαςστο Λουτράκι κάτι που εμείς θεωρούμε απαράδεχτο, ανήκουστο και είμαστε έτοιμοι να το πολεμήσουμε με κάθε τρόπο. Αναρωτιέμαι αν σήμερα εξέφρασε την επιθυμία αυτή στη Λαϊκή Συνέλευση για να εισπράξει το ΟΧΙ από το Λουτρακιώτικο Λαό. Θα πρέπει η δημοτική αρχή να αναδείξει αποφασιστικά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τα θέματα που πρέπει και όχι να αναλώνεται σε λαϊκές συνελεύσεις (π.χ. το όνομα της Περαχώρας). Κατά πόσο η σημερινή λαϊκή συνέλευση έχει αξία και νόημα όταν η Δημόσια επιτροπή Διαβούλευσης δεν έχει συσταθεί και μάλιστα με υπαιτιότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής; Μια επιτροπή Διαβούλευσης, όπου όλα τα θέματα που απασχολούν το δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων θα μπορούσαν να συζητηθούν μέσα από αυτή, στην οποία συμμετέχουν οι φορείς του τόπου.

Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και τις οικογένειές του”.

- Advertisement -

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσοι θεσμοί βασίζονται στον νόμο και έχουν εξ'αυτού αποφασιστική αρμοδιότητα(όπως π.χ. η Νέα Καλλικρατική Επιτροπή Διαβούλευσης που ακόμα ψάχνουν πως θα συσταθεί)εκ του πονηρού θεωρώ-ο Δήμαρχος και 'οι Πολίτες Μπροστά' την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι για τον απλό λόγο να μην δεσμεύονται από τις αποφασίσεις της.
    Και αντ' αυτής Λαϊκή δήθεν συνέλευση ολίγον(έστω κ φίλα προσκείμενων)για να γίνεται λόγος και να μην υπάρχει η άλλη άποψη, να ωραιοποιούμε καταστάσεις οπού μας βολεύει και δραματοποιούμε άλλες που δεν μας βολεύουν.
    Όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε σήμερα μου θυμίζει ένα παλιό γνωμικό που λέει:
    "Να σε κάψω λάδι να σε αλείψω μέλι."

  2. 10,44 οχι απλως εχασε η Βενετια βελονι ,το σιγουρο ομως ειναι , οτι το Λουτρακι εχασε τα παντα ,και εχει βουτηξει στην μιζερια και στην απελπισια εδω και 4 μηνες και δυστυχως δεν υπαρχει φως στο τουνελ!!!!

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 11.11 Μ.Μ…..ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!Η Κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.4 ΜΗΝΕΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ…Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ Κ. ΓΚΙΩΝΗ((ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ ΓΚΙΩΝΗ))ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ…ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ….ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!!!!!!!

  4. Πώς και αποφάσισε να μιλήσει η Μαρία; Ξέρω ότι δεν είναι από αυτούς που μιλάνε σε blogs κτλ. Μπράβο για τις θέσεις σου και μην φοβάσαι Δεν πρόκειται να σου πεί κανένας Λογοθέτης αυτή τη φορά ότι εκτίθεσαι. όσο για τα σχόλια που είναι αντίθετα με τις απόψεις σου, απλά είναι από το γραφείο Τύπου.

  5. Μαράκι γνωρίζεις,ως εκπαιδευτικός,ότι οι λαικές συνελεύσεις αντιπροσωπεύουν τη δημοκρατία σε όλο το μεγαλείο της και τούτο διότι δίνεται ο λόγος στο λαό,χωρίς δεσμεύσεις θεματολογίου και άλλους περιορισμούς,για να εκφραστεί απέναντι στην εκάστοτε δημοτική αρχή.Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ,ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.Δεν με ενδιαφέρει ούτε στήριξα τη νέα δημοτική αρχή,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΣΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.Μπράβο και πάλι μπράβο στη νέα δημοτικά αρχή και συ Μαράκι μείνε 20 χρόνια πίσω δικαιολογούμενη,για την απαράδεκτη απουσία σου[και όλων των συμβούλων της αντιπολίτευσης],με επιχειρήματα αστήριχτα και απαράδεκτα..Θυμήσου το λαό πόυ περιφρονείς σε λίγο καιρό………………

  6. το εχω πει και την προηγουμενη φορα ,πως χωρις θεματολογιο κοσμος δεν μπορει να συγκεντρωθει παρα μονο οι ιδιοι και οι ιδιοι.Απο την αλλη πλευρα ο κ. Λογοθετης συγκαλει λα.ι.κες συνελευσεις και ξεχναει τον λαο οταν κλεινει τις μεταμεσονυκτιες καμερες καθως βλεπει πως και οι δικοι του διαφωνουν μαζι με την συσσωμη αντιπολιτευση ,και δεν ψηφιζουν την μεταφορα των βοθρολλυματων των Κορινθιων-Βοχας Βελο στο Λουτρακι.Εχει κατι να μας πει ο Δημαρχος για τα φιλολα.ι.κα του αισθηματα ,που θυμαται να τα εξαντλει στις λα.ι.κες συνελευσεις????Ας παραξει πρωτα εργο και εχει καιρο γι αυτα.
    Η θεση της κ. Πρωτοπαππα ειναι ουσιωδης και ορθη ,καθως απο την παρουσια της στο δημοτικο συμβουλιο μονο να κερδισει εχει αυτος ο τοπος.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ Κ. Πρωτοππαπα τον αγωνα σας ,σε καθε σωστη τοποθετηση σας θα μας βρισκετε αρωγους στις προσπαθειες σας.Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση σε ολους

  7. Προς τον/την φίλο/η που έστειλε το μήνυμα στις 12:26: Αν μπορείς, ξαναστείλε το μήνυμά σου, χωρίς χαρακτηρισμούς αυτή τη φορά… Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το δημοσιεύσουμε αρκεί να μην προσβάλλει

  8. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ TIMING.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΖΗΣΕ ΜΑΗ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014
    ,

  9. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 2.54Π.Μ……ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ Η Κ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ… ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ ΓΙΑ ΨΑΧΤΗΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΓΚΙΩΝΗ …ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ……..

  10. ΜΑΡΙΑ ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΛΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 2014 Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο Π.Π

  11. ΑΝ Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕYΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΌ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΑ Η ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ

  12. Μόλις μιλάει η Παρέμβαση κάτι παθαίνετε.Δεν σας ενοχλεί που η Ιάσονος στέλνει σχολιάκια και μάλιστα πανομοιότυπα,ενοχλείστε από τα καλά σχόλια για τη Μαρία.
    Αν νομίζετε ότι η βούληση των δημοτων εκφραζεται μέσα απο. "στημένες" Λαϊκές Συνελεύσεις τότε θέλετε επειγόντως μαθήματα Δημοκρατίας.

  13. Δεν ξέρω αν είναι ζήλεια (και το ξεκαθαρίζω δεν είμαι ψηφοφόρος του κ.Λογοθέτη) αυτή η παρέμβαση της κ.Πρωτόπαπα, γιατί ούτε ο νύν ούτε ο προηγούμενος αρχηγός της τόλμησαν ποτέ να απευθυνθούν στους Δημότες της πόλης τους,έστω και τυπικά να τους ακούσουν τι θά είχαν να τους πουν.

    Φαίνεται πως και ο πρώην αρχηγός της και ο νύν έχουν κόψει
    κάθε σχέση με πρακτικές που έχουν να κάνουν με θεσμούς άμεσης
    Δημοκρατίας,και γι΄αυτό η κ.Πρωτόπαπα με μια εύσχημη δικαιολογία είναι αλήθεια,βγήκε να δικαολογήσει την απουσία
    των αρχηγών της,προβάλλοντας μπρος στην αδυναμία των άλλων ενα προφίλ υποψηφίου δημάρχου,και καλά κάνει δεν την κατηγορώ
    αλλά μην κάνει πως δεν καταλαβαίνει τη σπουδαιότητα των
    αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών και μην προσπαθεί να ξεφύγει
    από το βάρος ανάληψης ευθύνης σχετικά με το ζήτημα του
    βιολογικού.Δεν ζούσε σε άλλο πλανήτη ούτε από παρθενογέννεση
    προέρχεται.
    Εχω την αίσθηση ότι το πρόβλημα το γνωρίζει,το ζήτημα είναι
    με ποιούς τρόπους θα προστατευτεί το περιβάλλον,- και εννοώ
    ολόκληρο τον κορινθιακό,- και κατά πόσον θα οφεληθεί ο Δήμος
    μας με τό λιγότερο δυνατό κόστος.
    κ.Πρωτόπαπα προτάσεις συγκεκριμένες σ΄αυτά έχετε;;;
    Ποιός σας εμποδίζει να τις διατυπώσετε σε μιά λαϊκή συνέλευση;
    Φαίνεται όμως και σεις όπως και ο κ.Γκιώνης φοβάστε να έρθετε σε άμμεση αντιπαράθεση με τους ίδιους τους ανθρώπους
    που σας ψήφισαν,μη μέμφεστε λοιπόν τους άλλους όταν κάνουν
    κάτι καλύτερα από σας,αλλά επιτέλους αποκτήστε τη γεναιότητα
    να παραδέχεστε ότι ο διπλανός σας μπορεί να είναι έναν πόντο
    πιο ψηλός από σας.
    Ηλίας

  14. Κα Πρωτοπαπά ο ρόλος σας είναι από τους πιο άχαρους. Εκπαιδευτικός μεν "απαίδευτη" δε. Οι σημερινοί δεν έκαναν τίποτα 4 μήνες και τους κατηγορείτε. Οι προηγούμενοι που 4 χρόνια δεν έκαναν τίποτα , εκτος από το να ανακοστολογούν πάντα προς τα πάνω ΟΛΑ τα δρομολογημενα έργα του Παύλου, πως τους αντιμετωπίζετε;
    Κρίμα που δεν έχετε το θάρρος και εσείς προσωπικά περισσότερο, να χειροκροτήσετε την πρωτοβουλία του Δήμαρχου και με την συμμετοχή σας να καταστήσετε ως θεσμό στον Δήμο μας τις Λαικές συνελεύσεις με ή χωρίς ατζέντα. Αντιλαμβάνεστε πιστεύω ότι χωρίς ατζέντα είναι συνέλευση ΥΠΕΡ του Δημότη, αλλά τι σας τα λέω αυτά, εσείς τώρα ασχολείστε μόνοι για την πρωτοκαθεδρία σας στην παρέμβαση!!!!!

  15. ασε μας ρε μαρια ολο λογια και φρου φρου εισαι κατσε και λιγο στα αυγα σου σε βαρεθηκαμε !!ολο το ιδιο μοτιβο μας τσαμπουνας κουλαρισε και δεξου την ηττα σας επιτελους!!

  16. Δεν βαρεθηκατε να πολεματε ανθρωπους δυνατους και μαχημους ,ανθρωπους με αποψη και επιχειρηματα παρα βρισκετε , την ευκολοπεπτη καραμελλα της λασπολογιας και τολματε να κρινεται απαιδευτο εναν ανθρωπο καλλιεργημενο ,εναν ανθρωπο που μονο καλα εχω να του προσαψω ,και μου κουνιεστε ,βουτιγμενοι στον μισογυνισμο σας να τολματε να εκφραζετε τις αποψεις σας που σας χαρακτηριζουν!!!
    Ανοιξτε τα ματια σας και δειτε την πραγματικοτητα,εναν ανημπορο δημαρχο 4 μηνων ,εναν δημαρχο του 20% που βγηκε απο το πουθενα ,εναν δημαρχο που αδυνατει να βουλωσει και μια τρυπα ,και το παιζει φιλολα.ι.κος με τις χαιρετουρες και τις ταχαμ λα.ικες συνελευσεις ,μονο που ξεχναει τον λαο οταν προκειτε να φερει τα βοθρολυμματα των Κορινθιων και Βοχας-Βελου και μαλιστα διακοπτοντας την κανονικη ροη του συμβουλιου ,κλεινοντας τις καμερες ,με ακρως προκλητικο τροπο !!!!!Αυτο και αν ειναι φιλολα.ι.κισμος .Ομως κοντα σιμα τα Γιαννενα κατα πως λεει ο λαος .

  17. πεστα τρελλο γατι ,ειμαι συμφωνος μαζι σου και καθετα αντιθετος για εναν ανθρωπο που τα τελευταια χρονια εχει δειξει δειγματα γραφης ,εξ ου και βγαινει παντα 1η στους ψηφους με οποιαδηποτε παραταξη και αν κατεβαινει.Κουλαρετε και ηρεμηστε.

  18. Είναι προφανές ότι είναι δύσκολο να αντιληφθείς αγαπητέ/ή μου των 5:00 την θέληση για προσφορά και την θέληση για προσωπική προβολή. Η Κυρία για την οποία δεν έχετε να της προσάψετε τίποτα, είναι η μοναδική πολιτική γυρολόγος στα Λουτρακιώτικα χρονικά, από ιδρύσεως του Δήμου μας, που για αποκλειστικά προσωπική της αυτοπροβολή, προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να γαντζωθεί από μια κορυφή, όποια κι αν είναι αυτή. Ο τίτλος του εκπαιδευτικού δεν θα πρέπει να της επέτρεπε να είναι οπαδός και του αμοραλισμού σε συνάρτηση με τον μακιαβελλισμό. Τέλος εποχής για πρίγκιπες και πριγκιπέσες. Τελειώνοντας, η Μαρία δεν ήταν αυτή που είχε προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο επί Παύλου να κόψουμε τους ευκάλιπτους, στην είσοδο του Λουτρακίου? Θα μου πεις άσχετο έ? είναι τόσο σχετικό όσο οι εξηγήσεις που δίνει η Μαρία γιατί δεν πήγε στην Λαική συνέλευση.

  19. για να μην πέσουν στο κεφάλι σου ακλάδευτοι που ηταν κ.5,28..αλλά οταν μιλούσε η μαρία εσυ ονειρευοσουν θέση στο δήμο.
    και ρε φίλε εξήγα μας τι ειναι αμοραλισμός, μακιαβελισμός,γιατί εμείς δεν ξέρουμε γράμματα, ενω εσύ έχεις φτυχίο.

  20. 5,28 με βρισκεις σημερα στα κεφια μου και θα σου απαντησω.Το να κατηγορεις εναν ανθρωπο για αμοραλισμο και μακιαβελλισμο ,[ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΡΙΣΕΣ ΕΤΣΙ ]και μαλιστα εκπαιδευτικο επειδη δεν σου ειναι αρεστη ,μαλλον εισαι εκτος τοπου και χρονου.Δεν ειναι ηθικο να προσαπτεις σε εναν αγωνιστη και κοινα αποδεκτο απο τους συνδημοτες μου [ βλεπε ψηφους ]αυτους τους απαξιωτικους χαρακτηρισμους και τους οποιους στους επιστρεφω.Εχεις χασει την ψυχραιμια σου και αυτο ειναι κακος συμβουλος.
    Τωρα οσον αφορα το γαντζωμα σε οποιαδηποτε κορυφη ,μαλλον ειναι ατυχες μια και αυτο δεν ειναι στις προσδοκιες της.Κατα με μεχρι και Δημαρχια μπορει να διεκδικησει αν το θελησει.Τωρα παμε παρακατω.ΤΟ οτι ο καθενας μπορει να αλλαξει παραταξιακο χωρο ,και αυτο ειναι θεμιτο εφ οσον πλεον δεν τον αντιπροσωπευει ο συγκεκριμενος χωρος για λογους ευνοητους,εκτος αν ειναι κοματοσκυλο.Αρα και εδω εχεις λαθος ,κανεις δεν υπογραφει συμβολαιο με κανενα ,και στα πλαισια της δημοκρατιας ολα ειναι σεβαστα και θεμιτα.
    Τωρα για την εκφραση γυρολογος ψηφων ,το κρινω και αυτο ατυχες μια και ολοι οσοι πολιτευοντε δουλευουν με το συγκεκριμενο τροπο και ο οποιος ειναι και ο ενδεδειγμενος.Οσο για την περιβοητη λα.ι.κη συνελευση εχει τοποθετηθει ,προφανως ομως λογω εμπαθειας στο προσωπο της δεν τα παρα κολουθεις.Για τους ευκαλυπτους αν δεν το γνωριζεις οταν μεγαλωνουν πολυ ειναι επικινδυνοι να σπασουν στον πρωτο δυνατο αερα με οτι συνεπαγεται αυτο γι αυτο και θελουν αραιωμα.

    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ!!!!!ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΦΙΛΕ

  21. ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΑΡΑΧΗ ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΠΙΛΛΙΕΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ,ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ???ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ.

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

  22. Ρε Μαρία σε πήραμε χαμπάρι (τρελό γατί, ανώνυμη κλπ). Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? ακου εκεί μέχρι και δημαρχεία μπορεί να πάρει.

  23. κ.Πρωτοπαππα συνεχιστε το εργο σας ,μην πτοειστε απο κακοβουλα σχολια ,ο καθενας εχει κατι να λεει για τον καθενα ακομη και για τον ιδιο του τον εαυτο .Εμεις που χρονια τωρα σας εμπιστευομαστε δεν μας εχετε απαγοητευσει ποτε γι αυτο και στηριζουμε τις θεσεις σας και ειδικα στα συμβουλια οπου πραγματικα δινετε μαχες για το κοινο συμφερον.

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

  24. Ευτυχώς που στα ελληνικά μου δε βρήκα κάποιο επίθετο για να σας χαρακτηρίσω, χαίρομαι ιδιαιτέρως για τον εαυτό μου.Αλλα…

    Προφανώς δεν σας πειράζει να ακολουθείτε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ "σας κάνει" για οποιοδήποτε προσωπικό σας λόγο. Ανεξαρτήτως αν αυτός/ή ο/η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ κάνει τα πάντα για να είναι στην οποιαδήποτε θέση. Τυχάρπαστοι άνθρωποι άξιοι τυγχάρπαστων.

    Αντι προλόγου…μεγαλύτερο του κυρίως θέματος…

    …Ένα απο τα αστεία που παρατήρησα σ'ενα σχόλιο, είναι το οτι η εν λόγω κυρία έρχεται πρώτη σε ψήφους σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

    Συγχαρητήρια, λοιπόν, στη κυρία.

    Βέβαια, απο πότε η ψηφοθηρία, η εναλλαγή παρατάξεων κ.ο.κ.είναι απαραίτητα στοιχεία για την εκλογή ενος υποψηφίου, δε μπορώ να το αντιληφθώ…όπως δε μπορώ να αντιληφθώ το "αφου όλοι το κάνουν, θα το κάνω και 'γώ".

    Αν κάποιος είναι τόσο καλός όσο υποστηρίζεται, γιατι προβαίνει σε ψηφοθηρία σε κάθε εκλογές;..αφου αγωνίζεται τόσο πολύ για το κοινό καλό, γιατί όλη αυτή η φασαρία;.. Ένα ΜΕΣΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ επιπέδου εκλογικό σώμα, αναγνωρίζει τα πρόσωπα που εργάστηκαν σκληρά για τα κοινά και δεν χρειάζεται καθοδήγηση.Συνεπάγεται πως το ζητούμενο επίπεδο έχει εκλείψει.

    Τυχάρπαστοι άξιοι τυχάρπαστων.

    Ευχαριστώ για το χώρο/χρόνο σας.

  25. Παραδοξο να μην σας αρκει η τοσο πλουσια ελληνικη γλωσσα προκειμενου να μου προσαψετε καποιο επιθετο .ωστοσο βρηκατε λεξη για να αυτοδοξασθειτε!!!ΑΡΙΣΤΟΣ.
    Το οτι δυσκολευεστε να αντιληφθειτε ,λυπαμαι δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο !!!
    Τωρα για τον χαρακτηρισμο περι τυχαρπαστου και τυχαρπαστων ,μακρια απο μενα αυτοι οι χαρακτηρισμοι ,υποδηλωνουν αδυναμια ορθης σκεψης ,κοτσαρουμε την λεξη και οποιον παρει ο χαρος.Σας τις επιστρεφω και τις δυο.
    Συνεχιστε να διαφημιζετε την κ. Πρωτοπαππα ,να ειστε σιγουρος πως μονο αυτο κανετε και πιστεψτε με ,οσο και να μην το θελετε ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ!!!
    Οσο για το ποιος μου κανει ,μου κανει αυτος που δινει αγωνα για το συμφερον του τοπου [ μας αφορα ολους ],τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο .Δοξα το Θεο δεν εχω αναγκη απο κανεναν , αλλα προφανως αυτα ειναι ψιλα για σας που μαλλον εξ ιδιων κρινετε τα αλλοτρια ,γι αυτο και αυτη η τοποθετηση σας

    καλο βραδυ

  26. Την τόσο πλούσια ελληνική γλώσσα, κύριε 10:01, θα πρέπει να την σεβόμεθα και να μην την δολοφονούμε. Αυτό, για το Δόξα το Θεό που είπατε που υπό φυσιολογικές συνθήκες γράφεται Δόξα τω Θεώ μιας και είναι Δοτική! Και αυτό, μιας και το βαρύνατε το κλίμα κάποιοι… Καλή Ανάσταση σε όλους.

  27. Ρε παιδιά αφήστε τη Μαρία να πάρει ανάσα. Απαντά ως ανώνυμος, ή τρελό γατί, ή….. σε καθε σχόλιο που δεν την επαινεί, (δηλαδή σχεδόν σε όλα, γιατί και αυτά τα λίγα που την επαινουν, πάλι αυτή τα γράφει). Μαρία όσοι παρακολουθούν δημοτικά συμβούλια, ξέρουν τις φράσεις που χρησιμοποιείς, και μη βιαστείς να καταλάβεις ότι σε προσέχουμε, απλά επαναλαμβάνεσαι. περαστικά κα εκπαιδευτικέ.

  28. ΨΙΤ ΚΥΡΙΟΣ 10:26 ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ.
    ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΙΛΑ Η ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΑΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ

  29. pomlapi,συγγνώμη ,αλλά το σχόλιο σου δεν μπορώ να το δημοσιεύσω,γιατί μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό από τα άτομα τα οποία αναφέρεις…αν το εγκρίνουν ο Mifi ή ο Alex,είναι άλλο…ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η θέση μου είναι δύσκολη…

  30. σωπα ρε μεγαλε 10.19 που κανεςις και κριτικη για ενα συντακτικο λαθος δοτικης,μεσα στην βιασυ
    νη των γραφομενων ο καθενας μπορει να κανει λαθος.Αυτο βρηκες να σχολιασεις ? και να σχολιασεις την δολοφονιας της ελληνικηε γλωσσας ,μηπως πρεπει αγιες μερες , να δολοφονησεις την εμπαθεια σου μηπως και γαληνεψει η ψυχη σου ,μπας και δεις τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση και ηρεμησεις? Εκτος αν εσυ διεκδηκεις το αλαθητο για να σου χτυπησω παλαμακια.
    καλη Μεγαλη Τριτη

  31. καλα εχει πολυ γελιο ,διαβαζω τα σχολια πινοντας τον καφε μου ,και δραττωμαι της ευκαιρειας να καταθεσω την αποψη μου. Καλα αν μια δημοτικη συμβουλος γ ια καποιο λογο ενημερωνει τους συνδημοτες της για τα δρωμμενα και κανει την προσωπικη της τοποθετηση ,αλλωστε ειναι δικαιωμα
    της ,αναρωτιεμαι αν τοποθετηθει ο πρωην Δημαρχος κ. Γκιωνης της μειζονος αντιπολιτευσης τι μελλει γενεσθαι? Παντως τοσα πολλα σχολια δεν εχω ξανα δει

    μηπως αυτο λεει κατι ,για την δηλουσα ?
    η μηπως οι παρατρεχαμενοι των τοπικων αρχοντων εχασαν την ψυχραιμια τους και επιδιδοντε ,αγιες μερες ,σε τουρνουα λασπολογιας μια και η προαναφερομενη δεν τους ειναι αρεστη?

    Ψυχραιμια ,εχετε ακομη πολυ δρομο μπροστα σας

  32. agapite alex oi monoi 8igmenoi se autin tin koinwnia eimaste oloi emeis..den peirazei as min apantisei kaneis..kserw omws oti osoi etixan kai perasan apo kei auto sizitane…den sinexizw efoson krineis oti thigw allous,sevasto..alla tha protimousa na min anevainoun ta sxolia meta ta katevazete kai na mas apantate me auton ton tropo les kai eimaste mathites kai den mporoume na milisoume giati tha mas apovalete na min ta avenazetai katholou einai protimotero.euxaristw

  33. καλα πατε καλα?

    πια φλασια σας ηρθε και αναφερεται πως το τρελλο γατι δεν ειμαι εγω ,αλλα η ιδια η Μαρια?
    που μπορει να φτασει το μυαλο σας ,μηπως αυτα ειναι δικη σας προσφιλης μεθοδος ,μηπως νομιζετε πως δεν υπαρχουν ΔΗΜΟΤΕς ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ πραγματων απο την δικη σας ?

    κουλαρετε ,ηρεμηστε ,χαλαρωστε καντε και λιγο γιογκα και ολα θα τα δειτε ,στην πραγματικη τους διασταση
    καλη σας μερα

  34. Η σύγχυση ρόλων της δημοτικής αρχής επεκτείνεται και στο θέμα των δημοκρατικών διαδικασιων.
    Αυτοθαυμάζεται για τη λαϊκή συνέλευση και αυτοπροσδιορίζεται ως εμπνευστής της.
    Σ'ολη την Ελλάδα κύριοι γίνονται Λαϊκές Συνελεύσεις ,δεν είστε εσείς οι πρωτοπόροι.
    Υπάρχει θεσμικό όργανο,βλέπε Επιτροπή Διαβούλευσης,που η δημοτική αρχή ακόμα δεν έχει συστησει(ΆΡΑΓΕ ΓΙΑΤΊ???),μέσα στο οποίο μπορεί να εκφραστεί ο δημότης.
    Γενικές και αφηρημενες παρουσιάσεις σκέψεων και γενικές τοποθετήσεις εξυπηρετούν μόνο τον Δήμαρχο και κανέναν άλλο.
    Η γενικευμένη σύγχυση που εμφανίζει η δημοτική αρχή στη δράση της δεν είναι μόνο προϊόν αδυναμίας αλλά ο τρόπος που θέλει να διοικήσει.
    Ο λαϊκισμός είναι συνειδητή επιλογή της…..

  35. 10:50,ψυχραιμία,δεν είμαστε όλη την ώρα μέσα για να ανεβάζουμε σχόλια…ορίστε ανέβηκαν μαζεμένα…καλημέρα σε όλους ,έστω και καθυστερημένα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog