Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Play ωχ…

- Advertisement -

Στα πλέι οφ θα λύσουν τις φετινές διαφορές τους Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου και ΠΑΟΚ. Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία στο μίνι πρωτάθλημα των playoffs

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός: 3-2

Με εννέα τελείωσαν το ματς οι «πράσινοι» που ήταν τραγικοί για περίπου μία ώρα, αλλά πήγαν να φέρουν τα πάνω κάτω στο τέλος. Η ιστορική επιτυχία για τους γηπεδούχου ήρθε με γκολ του Μαρτίν στο 85’ και αφού προηγουμένως ο Τζόρβας απέκρουσε πέναλτι του Σολάκη!

Η ομάδα του Κατσαβάκη βρέθηκε να προηγείται 2-0 με τα τέρματα των Μαρτίν στο 23’ και Μπρέσκα στο 54’ αλλά κάπου εκεί ο ποδοσφαιρικός εγωισμός κάποιων παικτών του Παναθηναϊκού μίλησε, με συνέπεια το σκορ να γίνει 2-2 (55’ Κατσουράνης, 65’ Σισέ). Το «τριφύλλι» παρά την τραγική εικόνα θα μπορούσε να πάρει το βαθμό, όμως παίζοντας με δύο παίκτες λιγότερους δεν μπορούσε ν ακάνει πολλά. Ο Τζόρβας αποσόβησε το… μοιραίο αποκρούοντας πέναλτι στο 80’ αλλά πέντε λεπτά αργότερα, ο Μάρτιν έγραψε το τελικό 3-2.

ΑΕΚ – Ηρακλής: 0-0

Ασορτί με το σκηνικό του άδειου λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, η καλή ΑΕΚ δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγώνα με τον μαχητικό Ηρακλή κι έμεινε στο «νηστίσιμο» 0-0 για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κάκιστη εικόνα μέχρι το 60’ για την «Ένωση», έγινε πιο ζωηρή στο τελευταίο ημίωρο, αλλά δεν απέφυγε την ισοπαλία και πλέον στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου και τα πλέι οφ.

Η ΑΕΚ θα μπει στα πλέι οφ με 1 βαθμό έναντι 3 του Παναθηναϊκού, ενώ χωρίς βαθμό θα αρχίσουν το μίνι πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Άρης – Skoda Ξάνθη: 2-1

Το καθήκον του έκανε ο Άρης επικρατώντας 2-1 της Skoda Ξάνθης, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Παναθηναϊκού τον άφησε στην έκτη θέση και εκτός πλέι οφ.

Την πέμπτη σερί νίκη της ομάδας του Σάκη Τσιώλη υπέγραψαν οι Νέτο και Ντανίλο,σκοράροντας το 26’ και το 47’ αντίστοιχα, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά ο Σταθάκης στο 39’.

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα: 2-0

Ο «δικέφαλος του Βορρά» καθάρισε εύκολα την Κέρκυρα (2-0) και -αν ο «αιώνιος» δεν έχανε μέσα από τα χέρια του τη θέση στα πλέι-οφ (λόγω της νίκης του Βόλου), θα έμπαινε με έναν -και όχι με κανέναν, όπως τώρα, πόντο σε αυτά!

«Σβηστή» νίκη στην άδεια Τούμπα, με τους Ίβιτς, Αθανασιάδη να σκοράρουν και τους Λίνο (χαμένο πέναλτι), Γκαρσία (δοκάρι) να χάνουν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. 

Η βαθμολογία των playoffs

Παναθηναϊκός 3
ΑΕΚ 1
ΠΑΟΚ 0
Ολυμπιακός Βόλου 0

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog