Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

- Advertisement -

Αγαπητοί φίλοι,
Ενώ εμείς αγωνιζόμαστε να διασώσουμε την ελληνική γλώσσα, δηλαδή την ουσία του ελληνικού πολιτισμού, η συμμορία των πολιτικών όλων των αποχρώσεων, σε συνεργασία με τη μαφία της δικαστικής εξουσίας αποφασίζει την ατιμωρησία των πολιτικών κλεπτών !!!


Ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης “καταδικάστηκε”, από το Τριμελές Εφετείο, για μη υποβολή δήλωσης “Πόθεν Έσχες” κατά τα έτη 2006 και 2007, σε τρία χρόνια φυλάκιση, με αναστολή !!! Και του επέβαλαν και “χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ…”.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, που με ιταμό τρόπο είχε ο ίδιος ομολογήσει, ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ…
Μην έχετε αμφιβολία ότι τα ίδια θα συμβούν και με τους άλλους μεγαλοαπατώνες του κοινοβουλίου, τα κλεφτρόνια των υπουργικών θώκων, αυτούς που άρμεγαν την αγΕΛΛΑΔΑ.

Προφανώς και οι άλλοι πολιτικοί ενέχονται στις κλοπές, είτε με άμεσο τρόπο (ας μη ξεχνάμε και τη δήλωση “μαζί τα φάγαμε”), είτε με έμμεσο τρόπο, δηλαδή ρέοντας χρήματα του ελληνικού λαού στα κομματικά ταμεία και διασφαλίζοντας έτσι την κομματική τους εξουσία!..

Στην εκτεταμένη καταλήστευση συμμετέχει και η δικαστική εξουσία, όπως φαίνεται από τις πραξικοπηματικές αποφάσεις των δικαστηρίων!

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ “ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ” ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ; (Και βέβαια, αυτοκάθαρση σημαίνει και παραδοχή της ενοχής τους !!!).

Αγαπητοί φίλοι, αναδεικνύοντας το θέμα αυτό εύχομαι και ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει καμιά πρόθεση για πολιτικολογία! Καμιά!

Αλλά τα θέματα του πολιτισμού συνδέονται στενά. Ο λεγόμενος “πολιτικός πολιτισμός” αυτής της χώρας είναι μέρος του ευρύτερου ελληνικού πολιτισμού, που γι’ αυτόν εμείς αγωνιούμε και αυτόν προσπαθούμε να διασώσουμε, ενώ η μαφία των πολιτικών και δικαστικών καθαρμάτων βυσσοδομούν επάνω στην αγωνία του ελληνικού λαού.

Δε φτάσαμε τόσο κοντά στη διάλυση της χώρας με υπαιτιότητα των πολιτών. Η πολιτική και δικαστική εξουσία έφεραν την Ελλάδα στο τελευταίο σκαλοπάτι του εξευτελισμού!

Υποτίθεται ότι η Δικαιοσύνη αποτελεί συστατικό στοιχείο της Δημοκρατίας, αλλά όταν διαπιστώνεται ότι δεν είναι άλλο από δεκανίκι της ληστοσυμμορίας των πολιτικών, δε μένει στον ελληνικό λαό άλλη επιλογή από εκείνη που ορίζει το Σύνταγμα και η Δημοκρατία: Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!

Δηλαδή το Σύνταγμα ορίζει ότι δικαίωμα και υποχρέωση των πολιτών είναι η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Μίλησα καθαρά, χωρίς προσχήματα. Αν κάτι μου συμβεί, αν πάψει η φωνή μου να ακούγεται, αν η σελίδα αυτή κλείσει, αυτό θα οφείλεται στη βία των κρατούντων, στα κλεφτρόνια και τους μεγαλοαπατεώνες της πολιτικής και της “δικαιοσύνης”.

Μη ξεχνάτε, το μήνυμα της άνοιξης λέγεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog