Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μια άστεγη καλεσμένη στον πριγκιπικό γάμο!

- Advertisement -

Η ιστορία της μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Η 20χρονη κοπέλα που πριν λίγους μήνες κοιμόταν στους δρόμους, σήμερα είναι καλεσμένη στο γάμο του Πρίγκιπα William και της Κate Middleton, που θα γίνει στις 29 Απριλίου στο Αβαείο του Westminster!

Παρέα με βασιλείς, γαλαζοαίματους και διάσημους της διεθνούς showbiz, η Shozna θα πρέπει να ρίξει μια τσιμπιά στον εαυτό της προκειμένου να συνειδητοποιήσει αυτό που της συμβαίνει.

Προσκεκλημένη στο γάμο της δεκαετίας και μάλιστα από τον ίδιο τον Πρίγκιπα, υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια της φαντασίας της! Κρατώντας με μεγάλη περηφάνια αλλά και βαθειά συγκίνηση στα χέρια της, το προσκλητήριο για τον πριγκιπικό γάμο, η 20χρονη κοπέλα χαμογελά μη μπορώντας να πιστέψει την μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε.

Shozna και πρίγκιπας William, γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι σε μια εκδήλωση στο Ίδρυμα για Αστέγους “Centerpoint”, το οποίο είχε ιδρύσει χρόνια πριν η μητέρα του Diana.

H νεαρή κοπέλα, άστεγη πάμπτωχη και με τεράστια προβλήματα υγείας, βρήκε καταφύγιο στο άσυλο που διευθύνει από το 2005 ο πρίγκιπας.

Σήμερα, μερικούς μήνες μετά, μετρά μέρες προκειμένου να εμφανιστεί στον γάμο της δεκαετίας. Τι θα φορέσει; Ένα φόρεμα με τον ένα ώμο έξω σε τόνους του κόκκινου και του πορτοκαλί, αξίας περίπου 700 ευρώ.

star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog