Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων κύριος Γιώργος Κακαβάς, έχω την εντύπωση ότι έχει ξεχάσει ότι μέσα στις αρμοδιότητές του, είναι να έχει επαφή με όλους τους δημοτικούς Συμβούλους και φυσικά περισσότερο με τους συμβούλους της συμπολίτευσης.

Έχω την αίσθηση, ότι ο πρόεδρος του ΔΣ, σε πολλά σοβαρά θέματα που κατά καιρούς δημιουργούνται, δεν παίρνει θέση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αντιπολίτευσης (που αυτό τη βολεύει) ασχολείται μόνο με το προσωπικό του προφίλ. Δεν μπορώ όμως να μην τον συγχαρώ και εγώ, για την πολύ καλή παρουσία του στα έδρανα του προεδρείου. Όμως αυτό από μόνο του, δεν φτάνει. Ο κάθε πρόεδρος του ΔΣ, είναι αυτό που λέμε “η μάνα του λόχου”. Ο πρόεδρος του ΔΣ, είναι αυτός που ενημερώνει και καμιά φορά λύνει, μικροπροβλήματα και μικροδιαφωνίες μεταξύ των συμβούλων. Ο πρόεδρος του ΔΣ, παίρνει θέση για την ομοψυχία του συνδυασμού του, ούτως ώστε να υπάρχει και η έξωθεν καλή μαρτυρία τόσο για το δήμαρχο όσο για τον ίδιο τον συνδυασμό.

Έχω την εντύπωση ότι ο κύριος Κακαβάς, ταιριάζει απόλυτα με το πνεύμα των ημερών: Δεν θέλει να “σπάσει αυγά”, κρατώντας εντέχνως ένα χαμηλό προφίλ και μάλλον μας θυμίζει τον Πόντιο Πιλάτο καθώς νύπτει συνεχώς τα χείρας του. Εκτός, αν κρίνει ότι ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή για να πράξει κάτι τέτοιο…