Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Εισιτήρια τέλος!!!

- Advertisement -

Σε χρόνο ρεκόρ ο λαός της ΑΕΚ εξάντλησε τα «μαγικά χαρτάκια» για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο-Εισιτήρια μόνο από συνδέσμους-Σε αναμονή της απάντησης από την αστυνομία για 2 επιπλέον θύρες

Το περασμένο Σάββατο ήταν η πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε προς διάθεση περίπου 21.000 εισιτήρια, μέσω των καταστημάτων aekshops, αλλά και των εκδοτηρίων του ΟΑΚΑ. Παράλληλα έδωσε και 10.000 εισιτήρια στους συνδέσμους, για να εξυπηρετήσουν ανάγκες οπαδών από όλη την Ελλάδα, που δεν είχαν πρόσβαση για αγορά εισιτηρίου μέσω κάποιου επίσημου καταστήματος της ομάδας ή μέσω internet.

Τις πρώτες δύο μέρες (Σάββατο-Δευτέρα) η διάθεση ήταν μόνο για τους κατόχους διαρκείας, ωστόσο η κινητικότητα που υπήρχε τα πρώτα 24ωρα έδειξαν ξεκάθαρα ότι πάμε για ένα πολύ γρήγορο sold out. Έτσι και έγινε. Σήμερα, πρώτη μέρα που τα εισιτήρια… άνοιξαν για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους κατόχους καρτών διαρκείας, εξαφανίστηκαν όσα είχαν απομείνει, σε χρόνο ρεκόρ.

Η επίσημη ενημέρωση που υπήρξε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα εισιτήριο απούλητο, χωρίς ωστόσο να μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει με αυτά που έχουν παραλάβει οι σύνδεσμοι. Ο κόσμος λοιπόν που θέλει, έστω και την ύστατη ώρα (έτσι όπως αποδείχθηκε) να προλάβει για ένα «μαγικό χαρτάκι» θα πρέπει να απευθυνθεί σε κατά τόπους συνδέσμους, με την ελπίδα ότι θα προλάβει. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρίσκεται σε αναμονή της απάντησης από την αστυνομία.

Η διοίκηση, βλέποντας από χθες τους ρυθμούς που φεύγουν τα εισιτήρια και έχοντας αντιληφθεί τη μεγάλη ζήτηση που εξακολουθούσε να υπάρχει, ήρθε σε επαφή με την αστυνομία προκειμένου να της ζητήσει μία ή ακόμα και δύο θύρες, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κόσμου της. Μάλιστα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να πιέσει ακόμα περισσότερο προκειμένου αυτό το αίτημα να ικανοποιηθεί καθώς είναι δεδομένο πως όσα εισιτήρια και αν κυκλοφορήσουν επιπλέον, θα φύγουν με «αστραπιαίους» ρυθμούς.

Ο λαός της ΑΕΚ για ακόμα μία φορά έδειξε ότι είναι «παρών». Δεν χρειάστηκε περισσότερο από 50 ώρες (εξαιρουμένης της Κυριακής) ώστε να εξαντλήσει 31.550 εισιτήρια που παρέλαβε η Ένωση και να στήσει τη δική του γιορτή στο ΟΑΚΑ, την 30η Απρίλη. Ακόμα και σε μία εποχή που τα πράγματα είναι δυσοίωνα σε διοικητικό επίπεδο και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση από τη φετινή χρονιά, οι Ενωσίτες οπαδοί έδειξαν πως στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα και είναι δίπλα της ακόμα και στα δύσκολα. Και εκείνοι έκαναν το… καθήκον τους με τον δυναμικότερο τρόπο. Τώρα παίρνουν σειρά οι παίκτες να κάνουν το χρέος τους.

aek365.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog